Bilgisayarı açtım bugün sonra buaraya geldim bi bakıo avast alarm verio f***demo diyo sonra anlamadım tarama yaptım proagent çıktı 6 tane bu virüs nedir nasıl bulaşır en iyi anti virüs nedir yawww bi kere bilgisayar çökmüşüt sizler yardım ederseniz seviirim
Millet bi Avast tutturmuş gidiyo. NEden Acaba bunu tercih ediyorsunuz ??? Türkçe diyemi Kaspersky indir yükle güncele sonra tarama yap. bulduğu virüsleri silecektir. Makinan temizlenir. Avast virüsleri yakalayamıyor. Zaten yakaladıklarınıda silemiyor. Kaspere Terfih Et Rahat Et
Bencede Kaspersky
quote:
Orjinalden alıntı: DoktorAbi
Bencede Kaspersky
HOCAM BU KASPERSKY İYİDE BEN KURDUM BİRİNCİSİ MAKİNA AĞIRLAŞTI (ACEBA ONDAN MI BİLMİYORUM) KASPER YAVAŞLATIYORMU MAKİNAYI? İKİNCİSİ DEVAMLI ZIRT PIRT SAĞ ALTTA Bİ UYARILARI FİLAN ÇIKIYOR ONU ENGELLEYEMİYORUM. NASIL YAPICAZ ?
Sistemimdeki RAM düşükse tabii ki makina ağırlaşır. programın rahat çalışması için 512 RAm iyidir. haa hafızada çalışan başka şeyler varsa tabiiki PC yavaşlıyacaktır. Ben 256 RAM da kullanıyorum, şimdiye kadar bir yavaşlama falan olmadı.
2 ci sorun için. Sağ alttaki traydaki KS ye sağ tıkla ayarları tıkla (Türkçe kullandığını varsayıyorum) (İngilziceyse bunlara denk gelen seçenekleri seçmelisin) Sol sütünda "Hizmetler" i seç. Sağdaki "en üstteki "Kullanıcı ile etkileşim" altındaki kutucuktan okeyi kaldır. Artık sadece çok önemli virus, trojen gelince sana bildirecek. Okey