Şimdi Ara

Bütün Serverların En Sağlam Charları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
8.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: __king_of_diez__

Areste G70 var asas ne kadar macro programı kullanıyor deselerde çok iyi

Katılıyorum çok güçlü

We ayrıca bilmeyen arkadaşlar içinde sölim 0000000 i kesio adam
  • adamın dedii gibi macro kullanıosa 0000000'ı keser. 000000 kendi emeiyle vs yapıo. Ares: 000000
    Olympia: Wincenzo
  • server diez = Qetesh
  • Orjinalden alıntı: castibaby

BÜTÜN SERVERLARIN EN İYİSİ BENİM

78 LVL ASAS İKİ ELİMDE DE +9 CLEAVER VAR 100K NP ÜSTÜMDE +9 ÇİTİN ÜSTÜMDE +10 DEX TAKI 10K MANNER +10 ASAS ÇİTİN SHEAL +9 MD +9 ELİXİR STAFF +10 GLAVE +9 RAPTOR İTEMLER SİZ KARAR VERİN

Amma salladın hea
  • edana FinalHit - Manes ApostoL(NCS bastı) ares=G70- Diez=Zike- beramus=HitMachine-kunt- Olimpia= Oops- Cypher= Sayk0- Patos=60 olmak shard ie bi noob işte
  • bu aralar bi çok kez gördüm seni washi harbiden sağlamsın :D sheller yanarlı dönerli felan gel bi ara vs'e :p
    quote:

Orjinalden alıntı: djtiesto

ya böyle bitopic açın ve beni yazmayın.....
    aaa en büyük benim:D
    WashiZuka lvl72
  • beyler 0000 ( zero) adamı sattı...
    yeni oynayan arkadaşta bişeden çakmıo..
    yani zero efsane oldu
    öle kaldı
    şuan aresin en iii lerinden biri f9devil....
  • quote:

Orjinalden alıntı: castibaby

78 LVL ASAS İKİ ELİMDE DE +9 CLEAVER VAR 100K NP ÜSTÜMDE +9 ÇİTİN ÜSTÜMDE +10 DEX TAKI 10K MANNER +10 ASAS ÇİTİN SHEAL +9 MD +9 ELİXİR STAFF +10 GLAVE +9 RAPTOR İTEMLER SİZ KARAR VERİN

ya bu herifi okudum koptum yaw... buda kopmus zatee adam paso 10 dio kafayı yemis...
    sheal o itemide yeni duyuom... shell olmasın o ?? koptumm yawww

• quote:

Tabi canım bende zaten +10 raptor +5 İron Necklace +10 Shell +10 Str takılar wardı...Sallama plss
  • ya ne ozenti insanlar var burada ne olmus burasi boyle ya yeter kardesim yeter oyunu zevkine oynayin ya ne olmus en iyi char olunca madalya mi veriyorlar yada istediginiz universiteye kayit yapma hakkini mi kazaniyorsunuz iyi chariniz olunca off ya
    millete ozenmeyin onlar gibi olmaya calismayin onlar yolunu bulmus hile hurda edit gidiyorlar siz 10 sene ugrassaniz oyle sey yapamazsiniz artik acin gozunuzu sadece zevk icin oynayin ya
  • Çok şaçma topic yaw allah ya kimse kim off
  • ::::DiEsİn:::EfSaNeSi:::::SizCeKiM:::::BeNCe::::::75 LV Blade MAsTER ::::::::TheSoFi::::::
    Sıra Sende DURDURA BİLİRSEN DURDUR ::::::STOP::::::
  • xxGokhanxx in manes archery lwl 62 kaşar hood bu arada apostolun yeni nicki byKORG ?
  • Bence Benım Char Manesde
  • ares: 000000
    dies : zike
    xigenon : DANTE_
    cyhper : Sayk0
    edana : AZAD
    beramus : Kunt
  • adam +9 dan asıgıya takılamıyo bunları yazan adamlar gennellikle 44 41 lvl arası oluyo fakirlikden agızları kokuo
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 14 Ekim 2006; 16:25:36 >
  • başlıyorum

Ares: 0000000 - F9DeviL - NYChris -
    Xıgenon: DANTE_ - Samourai - 0nlyPriest
    Chyper: 0di - SayK0 - AngelFaLL
    Pathos: IDOGI - TimeLine - KIRZINZIRLERINI
    Beramus: Kunt - _KusCu_ - :aLLeySOnMe:: - HitMacHine

bildiklerim bu kadar bu arada şu msj süreleri konusunda gereğinin yapılmasını arz ederim

EDİT:

Dies: Zike
    Manes: ApostoL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViraVira -- 14 Ekim 2006; 16:38:46 >
  • TÜM KNİGHTTA EN SAĞLAM ADAM SERVER DİES 80 LWL NİCK=ZİKE

KNİGHTIN RESMİ SİTESİNDEDE AÇIKLANMIŞTIR!!
  • Manesde Str0nGtR diye bi asas var cok sağlam kombo yapıyor xD RONARK Da takılanlar bilir...Şaka maka bi yana cok sağlam olarak PerfectHit var bide apostol , ve tabiki ben xD
  • X karusta DANTE_ Humanda HumansCaptain

Not:Samorai midir nedir onun için pek iyi şeyler söliyemicem bana göre vs den kaçan adam ne kadar sağlam olursa olsun iyi deildir eziqdir... Yeni msj atamadığım için editliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziiiiz -- 15 Ekim 2006; 22:05:05 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.