Şimdi Ara

Bütün Planımı Değiştirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fen soru sayısı düşünce matematik daha önemli hale geldi. Matematiği iyi olan sınavdan kazançlı çıkacak gibi. Bu çıkarım doğru mudur sizce?

İkincisi ben YGS-LYS fiziği bitirmiştim. Palme Biyoloji A'da bitip B'ye yeni geçmiştim. Şimdi ağırlığımı direkt matematik ve geometriye vereceğim. Sizce bu mantıklı mı? Fen'i de yavaş yavaş bitireceğim. Bir de edebiyat çalışacağım. İyice çorba oldu.

• eğer ki söz konusu sınav yarısı matematikten oluşan bir sınavsa şu günden itibaren her gün mat çalışmak farz oldu...
  • Yüzde 50 matematik yüzde 50 fen alınacak,nasıl biri diğerinden daha önemli algisina kapılıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeaAirLand

Yüzde 50 matematik yüzde 50 fen alınacak,nasıl biri diğerinden daha önemli algisina kapılıyorsunuz?

Temel kısımda da matematik var ama fen yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI Engineer -- 12 Ekim 2017; 18:34:5 >
  • bence yanlış düşünüosun matematik ortalama sorarlarsa fenin öneminin nasıl olcağını görürsün bence ayrım yapmadan türkçe mat fen dağılımını iyi yapıp ilerlemek gerekir
  • Hocam edebiyat ne alaka ?

• quote:

Orijinalden alıntı: berk5255

Hocam edebiyat ne alaka ?

Ben MF ve YGS 6 için hazırlanıyordum. MF de sıkıntı yok ama büyük ihtimal YGS 6'daki bölümler EA olacak. O da edebiyat çözmeyi gerektiriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ama işte orda da sıkıntılar çıkar herkes mata yığılcak gibi gözüküyor eğer herkes matı iyi yaparsa bu sefer de adam eleyecek şey de fen olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz kimse farkına varamadı sanırsam ama fen konuları dahada önem taşıyor artık.
  • Ben de sayısalcı olan biri olarak degistircem planımi kesinlikle mat ve turkceye ağırlık vercem artık çünkü fen 40 soru dalga geçer gibi o kadar konuya kıyasla.

• Sayısal için iki oturumdaki yüzdelikler;

-Türkçe %20
    -Matematik %50 (1. oturum %20 + 2. oturum %30)
    -Fen %30

görüldüğü gibi matematik daha etkili.
  • Mrs.Scientist kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,ben sadece ikinci sınavı düşünmüştüm o yüzden yarı yarıya dedim pardon

• E herkes matematik geo yapacak farkı da fen yapan atacak o zaman
  • herkes " herkes matematik yapacak fark fenden atılacak " diyor ama buna katılmıyorum . ayni şey lys1den sonra da söyleniyordu bu sene . matematik yapılabilirlik açısından fenden daha düşük bir ders . matematik yapan her türlü fark atar . YGS/LYS sisteminde de böyleydi . matematik ağırlıklı gitmenin mantıklı olduğunu düşünüyorum , feni ihmal etmeden tabi .

• eğer matematiği çok kolay sormazlarsa gerçekten farkı atacak olan ders olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.