Şimdi Ara

butun lineage aleminde kral kim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler herkes kendisine guvendigi charinin resmini koysun ama ekranda char resmi degilde guvendigi itemi veya status ekrani acik olarak resmini koysun . krallik pvp pk orani degildir beyler ustunu karalayip koymayin yada karalayin da oradan yorumlanmasin kimse.herkes resmini koysunda bi anket yapalim kral kim die ?

• quote:

Orjinalden alıntı: mayham

beyler herkes kendisine guvendigi charinin resmini koysun ama ekranda char resmi degilde guvendigi itemi veya status ekrani acik olarak resmini koysun . krallik pvp pk orani degildir beyler ustunu karalayip koymayin yada karalayin da oradan yorumlanmasin kimse.herkes resmini koysunda bi anket yapalim kral kim die ?

herkes ayrı bi serverda... hadi herkes aynı serverda oynasa, yap anketini... bence lineage2ye gönül vermiş ve hakkını vererek oynayan herkes kraldır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blindingblow

quote:

beyler herkes kendisine guvendigi charinin resmini koysun ama ekranda char resmi degilde guvendigi itemi veya status ekrani acik olarak resmini koysun . krallik pvp pk orani degildir beyler ustunu karalayip koymayin yada karalayin da oradan yorumlanmasin kimse.herkes resmini koysunda bi anket yapalim kral kim die ?

herkes ayrı bi serverda... hadi herkes aynı serverda oynasa, yap anketini... bence lineage2ye gönül vermiş ve hakkını vererek oynayan herkes kraldır...

+1

• lineage hayatımda gordugum en kral oyuncu dragon serverinda Orerio nun sahibi Cenk abidir..Cenk abi oyunu bırakali 6 ay falan oldu ama suanda hala sıralamada 4. onun resimlerini bulursam koyucam...
  • abi high rate de oynayan var low ratede oynayan adam high rate yapmiş+16 bizde burda low ratede yok +4 yaparsam kırılırmı die kvıranıoz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: darknessone

abi high rate de oynayan var low ratede oynayan adam high rate yapmiş+16 bizde burda low ratede yok +4 yaparsam kırılırmı die kvıranıoz...

adam dogru soluyo low rate de ole high rate deki gibi rahat olamıyo kırılırsa 30 dk içinde yenisi elimde olur diyemiyo
  • bence çok yanlış bir soru!!
    ben bu oyunu başkalarına üstünlük sağlamak onu bunu öldürüp zevk almak için değil(knight taki gibi )
    rpg yapmak dostluk arkadaşlık paylaşım için oynuyorum.bu oyunda emeği olan herkez kendi krallığının başındadır bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buyur mayhem güvendiğim adamda burda itemde burda
  • cxan aga o hangi serwer oyle yaaa 30 tane buff war o serwerde bnde adam acsam bnde yapaım snn o guwendiğin adami gidip world gibi dusuk rate li bi serwerde acsana
  • ben güvendiğim itemi göstyermek istemiştim ama oda sadece kale sahipleri alabilio
  • kale sahiplerinin kafasinda sahip oldugu kaleye gore degisen bir circlet dedigimiz senin anliyacagin tabirle kral tacina benzer bisey takar hemen arkan da blue nun taktigi gibi,, sen onun ustunde resim cektirmissin ama seninmi o ?benim sorum; kral kim ? sorum ; tüm line agenin krali kim ? sen daha serverinda kale sahibinden ejderini alinca mutlu olup bide utanmadan resim cektiriyosan bu mertebeye layik gormedim ben seni
  •  butun lineage aleminde kral kim ?

beyler kral derken iste bunu demek istedim , isteyen kendisiyle kiyaslasin
    lineage2 bir rpg oyunudur . oyunu cozmek onemlidir .
    bu ustumdeki set bugli bir set degil emin olun gorunmez olmasi serverdaki bi hatadan dolayi
    ustumde bgrade bir set elimde ve ayagimda bitane gorevde verilen guardian itemleri pantolonum a grade ve kalkanim b grade , bunlarin birlesmesi herangi bir bug degil dir tekrar soluyorum tatoo lar semboller setler bunlari kullanmak cok onemlidir duz mantik olunmaz rpg de , her oyuncu hemen hemen ayni bu oyunda hic kimse yeni biseyler denemiyor ben kral kim derken bole bisiler bulucagimi dusunuyordum benden daha iyi kesifler yapanlarini . bu arada ultimate defans basili degildir isteyene resmin tamamini yollayabilirim kesinlikle ultima defans basili degil ud basinca 9kk hatta 10 kk ya yakin oluyor pdefim serverin sitesine koydugumda bug bulmus dedi butun herkes
    lineageden anliyan herkes bu chara saskinlik icinde bakar bence
    ne edit ?
    ne bug ?
    ve en onemlisi hic pk si yok

marvtr karsiniza ciksa kesiceginizi dusunursunuz yaniliyormuyum sunun tipe bak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayham -- 25 Haziran 2006; 19:36:53 >

• yaw kardes orasi hangi server bende lvl 72 sk var bunun yaninda resmen bir hic
    statlar arasindaki farkını anlatmak için ucurum var demek çok az kalir aramizda kesin vakalas var baska bisey yoktur eminim
  • mayham sana oha diyorum baska bisey demiyorum kardes o arkadasin oynadigi serverin rate i kac ? ya m defans ve dier statlarda cok ucuk gibi geldi bana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Time2Die -- 25 Haziran 2006; 20:58:26 >
  • bence bir walkerda o kadar pdef olmaz ya olamaz hadi son level olsa belki ama
  • mayham ın koymus oldugu sk nin bendeki lvl 72 hali hiç bir buffu yokken ki hali
  • quote:

beyler kral derken iste bunu demek istedim , isteyen kendisiyle kiyaslasin
    lineage2 bir rpg oyunudur . oyunu cozmek onemlidir .
    bu ustumdeki set bugli bir set degil emin olun gorunmez olmasi serverdaki bi hatadan dolayi
    ustumde bgrade bir set elimde ve ayagimda bitane gorevde verilen guardian itemleri pantolonum a grade ve kalkanim b grade , bunlarin birlesmesi herangi bir bug degil dir tekrar soluyorum tatoo lar semboller setler bunlari kullanmak cok onemlidir duz mantik olunmaz rpg de , her oyuncu hemen hemen ayni bu oyunda hic kimse yeni biseyler denemiyor ben kral kim derken bole bisiler bulucagimi dusunuyordum benden daha iyi kesifler yapanlarini . bu arada ultimate defans basili degildir isteyene resmin tamamini yollayabilirim kesinlikle ultima defans basili degil ud basinca 9kk hatta 10 kk ya yakin oluyor pdefim serverin sitesine koydugumda bug bulmus dedi butun herkes
    lineageden anliyan herkes bu chara saskinlik icinde bakar bence
    ne edit ?
    ne bug ?
    ve en onemlisi hic pk si yok

marvtr karsiniza ciksa kesiceginizi dusunursunuz yaniliyormuyum sunun tipe bak ?

abi guzel hoş resimde ben şimdi anlamadım ya sen bizi kazıklıon ya biz bizde bişi war orda shillen kinght yazıo sen AW demişin tamam hadi o senin charin peki o charda nie kendi özellikllerini gosterion ???bi zahmet resmi açıklayı wer

• bir sey dikkatimi çekti
    war in elindeki silahin normalde cift el silahi olmasi lazim degil mi

eger çift el silahi ise kesin gm turu biseydir o gm yse kesin sende gm sindir neden diyeceksin o gm yerde oturup senin resim cekmene izin verdiyse kesin arkadasindir
    hadi sen gm degilsen o kesin gm dir
  • DEfansın nedeni moonstarın gmi oaln sayramın tattonun werdiği p defansı artırmasından dolayıdır tamamen
  • hayir abi aw demedim ben sanki aw gibi dedim dagger kullaniyor atack speede ve critigi var demek istedim

quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

bir sey dikkatimi çekti
    war in elindeki silahin normalde cift el silahi olmasi lazim degil mi

eger çift el silahi ise kesin gm turu biseydir o gm yse kesin sende gm sindir neden diyeceksin o gm yerde oturup senin resim cekmene izin verdiyse kesin arkadasindir
    hadi sen gm degilsen o kesin gm dir

abi olurmu ya cogu serverda var artik o c4 extreme silah paketinde geldi bu iste serverlara offical serverda arkadasin elinde dahi var bu silah.

quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

mayham ın koymus oldugu sk nin bendeki lvl 72 hali hiç bir buffu yokken ki hali

uzerimde sadece resimde gordugunuz adamlarin buffi var 4 buff yani

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.