Şimdi Ara

Bütün hayatımız 3 ay içinde belli mı olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sınavlardan sonra hayatımızı nasıl süreceğimiz nasıl bir rahatlık/sefillik içinde olacağımız belli mı olacak ? Yani kötü bir üniversite kazansak iyi paralar alma, güzel bir hayat geçirme şansımız yok mu arkadaşlar ben mesela ftr istiyorum olmazsa diyetisyenlik istiyorum Anadolu üniversitelerinde okumam boş mu olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır,bütün hayatımız 3 ay içerisinde belli olmayacak
  • Hayatini tamamen degistirmicek bu sinav abartmanin luzumu yok. Baslangic icin guzel bir adam iyi bi sonuc ama her sey degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her bölüm için iyi üniversite şart. Hukukta da böyle, tıpta da, dişte de. Hukuk ve tıpta üniversite önemli değil diyenlere bakma sen. Bal gibi de önemli.
  • Mezuna kal :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm şöyle felsefik konular açmayın stres oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Je m.appelle

Her bölüm için iyi üniversite şart. Hukukta da böyle, tıpta da, dişte de. Hukuk ve tıpta üniversite önemli değil diyenlere bakma sen. Bal gibi de önemli.

Hocam duyduğuma göre, iyi puan alsan da çirkin olursan üniversitelere almıyorlarmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack-White

quote:

Her bölüm için iyi üniversite şart. Hukukta da böyle, tıpta da, dişte de. Hukuk ve tıpta üniversite önemli değil diyenlere bakma sen. Bal gibi de önemli.

Hocam duyduğuma göre, iyi puan alsan da çirkin olursan üniversitelere almıyorlarmış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jack-White

quote:

Şuan açamam videoyu.

• Aynen soxam boyle sisteme

• Gercekten insanı derin düşüncelere daldiran bir durum

• Amacın çok para kazanmaksa yanlış yoldasın denebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: A Brand New Life

Amacın çok para kazanmaksa yanlış yoldasın denebilir

Rahat hayat sürmekten kastım çok para kazanmak değil zaten sevdiğim için bu mesleklere yöneldim.huzurlu olacağım evet ama sefilde olmak istemem.

• Ben istediğim bölüme gideyim işi en ince ayrıntısına kadar öğreneyim gerekirse aç da kalırım sefil de olurum

• Açık ve net konuşayım şu 3 ay insanliktan çıkıp hayvan gibi çalışırsan iyi bir üniversiteye gidersin ama uiveristede oturursan yatqrsan gene her şey boşa gider açıkçası bu 3 ay yapacağın hayatını belirlemiyecek universitede adamakıllı kendini calistirip gelistirirsen gene kazanirsan universitede calismadin iste calisirken kendini gelistirdin gene kazanirsin 40 indan sonra ben kendimi gelistirecem dedin gene kazanirsin başarılı olursun
    Bir de şunu unutma Türkiye'de cerrahtan daha fazla kazanan dolusuyla kasap ve kuaför var

• Benimkini 3 yildir belirleyemedi. Dua et de 3 ayda belirlesin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.