Şimdi Ara

Bütün gün bunu izler misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
4
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videoyu ilk yükleyen eleman "inanmazsınız belki ama vallaha billaha izlerim" demiş.

http://www.youtube.com/watch?v=etfRvdULBhE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 29 Mart 2013; 2:10:00 >

• Çok guzel la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yambol

sonuna kadar izledim ya la. kendime anlam veremedim ama

artı bir
  • Normalde 30sn den fazla video izlemem bu su gibi gitti.Farkli olayda yok aslinda

• Sürekli hareket eden ve dönen şeyleri izleme merakım var, bende izledim sonuna kadar ama zaten biliyodum bunu, şaşırmadım yani. İmzama arada gözüm takılır 2-3 dakika izlerim. Ne var desen 3 farklı resim, ama dönüyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 20 Mart 2013; 6:23:52 >
  • siz neyin kafasındasınız olum yağ
  • Bkz: Crankshaft
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bitmesin istedim
  • Olayi cozmeye calistim bisi varmi diye bi nuamrada yok gibi. 32 sn de durdurdum baska birseye baktim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Sürekli hareket eden ve dönen şeyleri izleme merakım var, bende izledim sonuna kadar ama zaten biliyodum bunu, şaşırmadım yani. İmzama arada gözüm takılır 2-3 dakika izlerim. Ne var desen 3 farklı resim, ama dönüyor işte.

Sakın çamaşır makinasının yanından geçmek gibi bir hata yapma Hele bir de uzun programsa oy oy oyş.

Yok o kadar değil, kendimi kontrol edebiliyorum

Eskiden hatırlayan varsa, çamaşır makinesini izleyen zihinsel engelli bir çocuğun reklamı vardı. Küçükken o reklamı ilk gördüğümde korkmuştum bende mi engelliyim acaba diye, o yüzden kimseye bahsetmiyordum bu ilgimden. Büyüyünce anladım değilmişim, beyin sağlam gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 20 Mart 2013; 7:38:40 >

• Mobilim la, ne kadar sürüyor video?

• quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Mobilim la, ne kadar sürüyor video?

yaklaşık 1 dakika

• Evet beyler, var mı vidyoya takılıp kalan?
  • konuyu açtığından beri izliyorum
  • quote:

quote:

quote:

Sürekli hareket eden ve dönen şeyleri izleme merakım var, bende izledim sonuna kadar ama zaten biliyodum bunu, şaşırmadım yani. İmzama arada gözüm takılır 2-3 dakika izlerim. Ne var desen 3 farklı resim, ama dönüyor işte.

Sakın çamaşır makinasının yanından geçmek gibi bir hata yapma Hele bir de uzun programsa oy oy oyş.

Eskiden hatırlayan varsa, çamaşır makinesini izleyen zihinsel engelli bir çocuğun reklamı vardı. Küçükken o reklamı ilk gördüğümde korkmuştum bende mi engelliyim acaba diye, o yüzden kimseye bahsetmiyordum bu ilgimden. Büyüyünce anladım değilmişim, beyin sağlam gibi.

Aynen bende de küçükken çamaşır makinesi izleme merakı vardı programı bitene kadar izlerdim bir de camına ayaklarımı koyar ısıtırdım annemden gizli deterjan eklerdim camaşırlar daha temiz olsun diye

bir de mobilciler icin link pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 20 Mart 2013; 13:09:49 >

• Mobilciler için link eklendi.
  • Ben izlemem 1 dakika izledik yeter.
  • 1 dakika 5 saniye izlerim pampi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

quote:

quote:

quote:

Aynen bende de küçükken çamaşır makinesi izleme merakı vardı programı bitene kadar izlerdim bir de camına ayaklarımı koyar ısıtırdım annemden gizli deterjan eklerdim camaşırlar daha temiz olsun diye

bir de mobilciler icin link pls

bende aynıyım şarzlı matkabın ucuna karıştırıcı takıp onun dönmesini izliyorum şarjı bitene kadar. sanki yukardan aşağıya birşey akıyormuş gibi oluyor o çok hoşuma gider 2 saat ona bakarım

• Güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.