arkadaslar bunun yaması yada şifresi warmı her bölümde botlu oynanmıyo
arkadaşım zaten daha önce verilmişti forumu biraz takip etmiş olsan bulurdun neyse ben tekrar vereyim
bot atmak için önce Consola " autowaypoint on " yazıp bölüm içersinde(HER YER ) Dolaştığınız Yerlerde Yeşil Çizgiler Çıkıyor ( dolaşılacak . sonra ise bütün bölümü dolaşma işlemi bitince "waypoint save " yazılacak sonra ise "waypoint save nocheck " yazılacak " ondan sonra " waypoint off " yazılıp "restart " yazılacak herşey bu kadar.
Denedim %100 sonuç aldım ben
quote:
Orjinalden alıntı: Erguner
arkadaşım zaten daha önce verilmişti forumu biraz takip etmiş olsan bulurdun neyse ben tekrar vereyim
bot atmak için önce Consola " autowaypoint on " yazıp bölüm içersinde(HER YER ) Dolaştığınız Yerlerde Yeşil Çizgiler Çıkıyor ( dolaşılacak . sonra ise bütün bölümü dolaşma işlemi bitince "waypoint save " yazılacak sonra ise "waypoint save nocheck " yazılacak " ondan sonra " waypoint off " yazılıp "restart " yazılacak herşey bu kadar.
efet bende denedim %100 oluyo tşkler
quote:
Orjinalden alıntı: eRRoR_CT
quote:
Orjinalden alıntı: Erguner
efet bende denedim %100 oluyo tşkler
işni görmüşsem ne mutlu bana hadi bakalım bol kanlı oyunlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme