Şimdi Ara

Bütün 9.sınıf 24 günde toparlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese , 10.sınıfa geçtim 3 eylülde dersane sınavı varmış 9.sınıf konularından sorular sorcakmış.Şimdi ne yapıyım ? Günde 8 saat zaman ayırabilirim derse 24 günde bütün 9.sınıf toparlanır mı?
    Bir sorum daha var ben final dershanesine yazıldım , sayısal seçtim , sayısaldaki derslerden mi sınava gircem ?
    Not: anadolu lisesi ve bu sene ne teşekkür ne takdir aldım.hiçbir şey bilmiyorum.kopya çekerek geçtim sınıfı

• Yapay Zekanın Yanıtı

9. Sınıfı 24 Günde Tamamlamak Mümkün mü?

1. sınıfın yoğun müfredatını sadece 24 günde tamamlamak oldukça zorlu bir görevdir. Ancak, düzenli çalışma ve etkili bir çalışma programıyla mümkün olabilir.

1 Ayda 9. Sınıf Bitirme Programı

1. sınıf konularını 1 ay gibi kısa bir sürede bitirmek için yoğun bir programa ihtiyacın olacak. Günde en az 8-10 saat çalışmayı ve her konuya eşit miktarda zaman ayırmayı hedeflemelisin.

2 Ayda 9. Sınıf Bitirme Programı

2 ay biraz daha esnek bir süre sağlar, ancak yine de düzenli ve verimli çalışman gerekir. Günde 5-7 saat çalışarak ve öncelikli konulara odaklanarak programını tamamlayabilirsin.

9. Sınıf Konuları Kaç Günde Biter?

Tamamlama süresi, çalıştığın konulara ve çalışma hızına bağlı olarak değişir. Genellikle matematik konularını bitirmek diğer konulardan daha uzun sürer.

9 Sınıf Full Tekrar Programı

1. sınıf konularını eksiksiz bir şekilde gözden geçirmek için bir tekrar programına ihtiyacın olabilir. Bu program, günlük veya haftalık olarak konuları tekrar etmeyi içermelidir.

9 Sınıf Matematik Konuları Kaç Günde Biter?

1. sınıf matematik konularını bitirme süresi, matematikteki yetkinlik düzeyine bağlı olarak değişir. Eğer matematikte zorlanıyorsan, daha fazla zaman ayırman gerekebilir.

9. Sınıf Konularını Bitirme Programı

Etkili bir çalışma programı oluşturmak için şu ipuçlarını takip et:

• Gerçekçi hedefler belirle.
    • Çalışma zamanını bölümlere ayır.
    • Öncelikli konulara odaklan.
    • Düzenli aralar ver.
    • Konuları tekrar et.
    • Yardım istemekten çekinme.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Toparlanır bence. Ama seri çalışmalısın, çok aksatma.

Bu tür sınıf yerleştirme sınavları, genel olarak, YGS biçiminde olur. Yani Türkçe de olur, Sosyal Bilimler de olur, Temel Matematik de olur, Fen Bilimleri de olur. Ortaokul ve 9. sınıf konularını içeriyor; ama 9. sınıf konularının daha ağırlıkta olacağını düşünüyorum. Sınavın konularını, içeriğini, FDD'ye gidenler daha iyi bilir.
  • rahat yetiştirirsin bence
  • Kasmana çok gerek yok bence.1.sınıfa girmediğin sürece pek bi anlamı yok finalde.1 ay çalış istersen 5.sınıfta olacağına 3-4.sınıfta olacaksan çok bi farkı olmaz söyleyeyim bunu sana.Artı durumu senin gibi olan tonlarca insan var.Rahat ol bence
  • Hepsinin yetişmesi çok zor 24 günde ama 8 saat çalışacağım diyorsan Mat ve Fen'in tüm konularını bitirebilirsin.Sayısalcıysan Mat-Fen'e yoğunlaş bence.Bu arada ben de 10.Sınıf'a geçeceğim ama dershaneye 11'de başlayacağım.10 biraz erken geliyor bana.Bence 2 senelik dolu dolu bir çalışma yeterli olur.
  • Ben 10.sınıfta başladım hala pişmanım neden 9da gitmedim diye.İmkanın varsa hemen başla dershaneye derim.11 geç olur
  • Ne 2 senesi 1 sene bile yeter. Zaten son sene baya bir vaktin olacak o zaman başlarsın. Şimdiden kendini pek kasmaya gerek yok sonra sıkılırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Ne 2 senesi 1 sene bile yeter. Zaten son sene baya bir vaktin olacak o zaman başlarsın. Şimdiden kendini pek kasmaya gerek yok sonra sıkılırsın.

Kardeş şaka mısın? 1 senede 4 yılın konularını nasıl yetiştiririm ben.2 sene gayet makul bence.
  • Bu sene össye girdim bildiğpim için konusuyorum.8 saat çalışacaksan 1 hafta sürmez :)
  • Yahu ne soruyorsunki burada, sonuçta toplansada toplanmayacaksada çalışmayacakmısın sen elinden geleni yap olduğu kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: feritferitxd

Bu sene össye girdim bildiğpim için konusuyorum.8 saat çalışacaksan 1 hafta sürmez :)

fazla atmayın bence
  • Atma falan yok 2 ayda 4 yılın mat konusunu bitirdim günde 1 saat mate ayırarak :) lys mat netim 44 :)
  • quote:

Ne 2 senesi 1 sene bile yeter. Zaten son sene baya bir vaktin olacak o zaman başlarsın. Şimdiden kendini pek kasmaya gerek yok sonra sıkılırsın.

Bu, ne tür yerler istediğine bağlı. Ortalamanın üstündeki üniversitelerin belli bölümleri için, önceki yıllardan (9., 10., 11. sınıflar) düzgün bir temelin yoksa ve çok zeki birisi değilsen, yetmeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Bu, ne tür yerler istediğine bağlı. Ortalamanın üstündeki üniversitelerin belli bölümleri için, önceki yıllardan (9., 10., 11. sınıflar) düzgün bir temelin yoksa ve çok zeki birisi değilsen, yetmeyebilir.

Evet istediğin yerler çok yüksek puanlı yerlerse o zaman durum değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alittlebit

quote:

Kardeş şaka mısın? 1 senede 4 yılın konularını nasıl yetiştiririm ben.2 sene gayet makul bence.

Tamam da o konuları o sene içinde zaten bitireceksin okulda dersleri göreceksin sınavlara da çalışırsan yeter. Tabiki bi temelin olmalı. Son sene konuları zaten temelden öğrenmeyeceksin (9. 10. ve 11. sınıf) hatırlayacaksın ve testlerini çözeceksin. Ama son 2 yıla gerek yok. 11. sınıfta sadece 11. sınıf konularını bitir bence. Sonra çok sıkılırsın demedi deme

• quote:

Orijinalden alıntı: feritferitxd

Atma falan yok 2 ayda 4 yılın mat konusunu bitirdim günde 1 saat mate ayırarak :) lys mat netim 44 :)

Katılıyorum ben 1 haftada 11. ve 12. sınıf konularını bitrdim (temelim vardı ama) 35 net yaptım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alittlebit

quote:

Tamam da o konuları o sene içinde zaten bitireceksin okulda dersleri göreceksin sınavlara da çalışırsan yeter. Tabiki bi temelin olmalı. Son sene konuları zaten temelden öğrenmeyeceksin (9. 10. ve 11. sınıf) hatırlayacaksın ve testlerini çözeceksin. Ama son 2 yıla gerek yok. 11. sınıfta sadece 11. sınıf konularını bitir bence. Sonra çok sıkılırsın demedi deme

Okulda herşey eksiksiz öğrenilmiyor ne yazıkki ve yeterince test öçzülerek sınava hazırlanmyor maalesef.Keşke okul yeterli olsaydı.En azından bizim okul yetersiz diyebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.