Vallahi arkadaşlar, arkadaşın hdd den atmıştım bu filmi.Şimdi bir film izliyim dedim.İzlemeden önce bkayım yorumlar nasıl göreyim dedim.İyiki izlememişim
Bende 2. nin cd sini almayı düşünüyodum, henüz izlememiş biri olarak ama yorumların üzerine vazgeçtim.
5 para etmez, bir filmde bukadar mı mantık hatası olur,eleştirmeye bile değmeyeck bi film,sadece başroldeki hatun cok güzel okadar baska bi numara yok
quote:
Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos
Belki garip gelicek ama ben 1. filmide beğenmemiştim gerçi bunda Türkçe dublajlı izlemiş olmamında büyük etkisi var Türkiye,en iyi dublaj yapma konusunda dünyada 1. sırada biz böyle kötü yapıyorsak dublaj olayını,diğer ülkeler ne kadar kötüdür kim bilir
Rus dublajlarında kadınları bir kişi, erkekleri bir kişi seslendiriyor. bir erkek bir kadınla bütün karakterler seslendiriliyor.
ben kedinin konuştuğu bir filmde bile kediyi aynı sesin seslendirdiğine şahit oldum
quote:
Orjinalden alıntı: eärendil
quote:
Belki garip gelicek ama ben 1. filmide beğenmemiştim gerçi bunda Türkçe dublajlı izlemiş olmamında büyük etkisi var Türkiye,en iyi dublaj yapma konusunda dünyada 1. sırada biz böyle kötü yapıyorsak dublaj olayını,diğer ülkeler ne kadar kötüdür kim bilir
Rus dublajlarında kadınları bir kişi, erkekleri bir kişi seslendiriyor. bir erkek bir kadınla bütün karakterler seslendiriliyor.
aynı kişiler mi oynuo yoksa farklı mı ???
birincisi kadar iyi olmamış cok alakasız geldi bana ve filmde aşırı dereceede sex var erotik bir film izlermiş gibi hissttim olmamış diyorum
ben seyrekmek isterim en kısa zamanda ilki çok güzeldi
almayı düşünüyordum artık almam...
quote:
Orjinalden alıntı: sauron86
almayı düşünüyordum artık almam...
bence izlemek lazım
quote:
Orjinalden alıntı: goxel54
harbi mi ya? 1.si çok güzeldi
harbi öle ben tv e bile cikmayacagini dusunuyorum
ucuz bir oyuncu kitlesi, ucuz bir senaryo... neden bu hale geldi seri anlamadım.
Bu kadar içine sıçılır anca böylesine güzel bi filmin... gerizekalılar.
Eskiden B klas filmler amerikan filmleri olurdu onlara benzemiş senaryo boşlupu ve olmayan kurgusuyla.
quote:
Orjinalden alıntı: PETERSBURG
ben kedinin konuştuğu bir filmde bile kediyi aynı sesin seslendirdiğine şahit oldum
quote:
Orjinalden alıntı: eärendil
quote:
polonya kanallarında falan ben şunu bile gördüm: 1 kişi kadın erkek ne varsa seslendiriyor. dümdüz konuşuyor ya...
çizgi filmlerde bile 1 kişi çeviriyor yuh yani...
ikincisince sadece karılar güzeldi gerisi beş para etmez.
Birincisi çoğu insanda iz bıraktı.Kim ne derse desin herkes merakten izleyecek,istediği kadar kötü olsun
quote:
Orjinalden alıntı: hüküm
rezalet sadece isim üzerine devam çekilmiş..
+1 ilk filmlede alakasız galiba.
cidden çok dandik bi film olmuş pişman oldum ben de
ben çok sevdim gayet güzeldi bence
1. sindeki beklentiler hiç yok izlenen zamana yazık
1. sini izlemedim bilmiyom merak ettim şimdi beklenti olarak ne fazlalıklar varmış 1.de 2.si çok hoşuma gitti.