Şimdi Ara

Bütler bitsede kurtulsak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne bütü usta bizim bütler 2 hafta önce bitti Gerçi büte kalmadığım için 40 günlük tatildeyim yılbaşından beri ailemin yanındayım şubatın şubatın 10unda dönecem
  • 40 gündür tatil mi yapıyorsun 29 unda bitiyor bizim bütler 9 unda da yeni dönem başlangıcı

• Yarın 2 tane bütüm var,ikiside ağır ikisindende geçmem lazım.

• cuma sırf bir ders için git gel yapıcam memleketten. harbiden koyuyor
  • var hocam bi sürü büt alayı büt..şu an iyi gidiyor 2 de 2 ama bilirsin o büte kalan piskolojiisini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinanhakan

var hocam bi sürü büt alayı büt..şu an iyi gidiyor 2 de 2 ama bilirsin o büte kalan piskolojiisini..

Bilmez miyim hiç.Benimde 4 büt vardı 2 si kesin kaldı geriye 2 sınava daha girip dönemi kapatacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS SENESİ STAJ SAÇMALIĞI
    3 ay önce açıldı
    Şaka maka liseyi ozlemem hk
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inventive

40 gündür tatil mi yapıyorsun 29 unda bitiyor bizim bütler 9 unda da yeni dönem başlangıcı

Aynen

• 3. alışım ve bugün bütüm var ayrıca daha hiç çalışmadım
  • inventive kullanıcısına yanıt
    tarihlerine bakınca hangi üni merak ettim..bizim üni gibi kısa tatil yapan başka ünilerde mi varmış :O bizimde 10 güne falan geliyor toplamda
  • çalışsaydınız büte kalmasaydınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

3. alışım ve bugün bütüm var ayrıca daha hiç çalışmadım

Yalnız değilsin son gün çalışmayla olacak gibi değil, uyumamak için kendimi zor tutuyorum.

• Benimde bugun son fizik bütüm var umarım herkesin istediği gibi geçer...
    benim sınav 19:00 da daha çok var dünde 19:00da sınavım vardı çıktım eve geldim oturdum bilgisayar başına hiçte uykum yok ama birazdan derse başlarım uykum gelir
  • Aynen aynen dh de takılırken gram uyku yok, kağıtlara bir bakıyorum gözler kapanmaya başlıyor.Sanırım sıkıntı bizde

• Giricem ama bu hocayla zor gibi görünüyor girmesem mi diye tereddütteyim aslında. Yada giriyim nasıl olsa kaybedecek bi şey yok.
  • 4 bütüm vardı ikisini bugün verdim biri yarın cumada bi tane daha var sonra 22 şubata kadar yokum insaallah

• 2 tane kaldı biri basit biri zor. İkisini geçebilirsem tek ders sınavına kalıyorum. Bakalım ne olacak. Tek derse kalabilirsem her türlü geçerim herhalde. Aynı dersin sınavına 3. kez giripte kalırsam bitmesin okul zaten :)
    yok knk biz finallerde gömdük geldik 2 haftadır evdeyim 2 hafta sonrada gidecem zaman çok hızlı akıyor
  • Hocam başarılar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.