Şimdi Ara

bütçeme göre bisiklet önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem Maximum 250 tl unkapanı bisikletçiler pazarından alacağım marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi adamın biri ucuz bisiklet sürecem dedi vurcaklardı bu bölümde herkes trilyonluk kaç vururlar valla bu arada bisikletle napacağına karar verirsen bu sana yardımcı olunmasını kolaylaştırır

• hsynkbr kullanıcısına yanıt
    Ucuza bisiklet almak istemek sadece yukarıdaki arkadaşımızın değil, bu forumu takip eden herkesin beklentisi. Fakat buradaki "bisiklet" ile market malı demir yığını arasındaki farkı iyi ayırmak gerekiyor.

Kimse trilyonluk falan değil, herkesin bütçesi kendine göredir. Bu durumda 250 liraya alınacak iki tekerli demir doğramaya verilen paranın sokağa atıldığını söylemek "vurmak, linç etmek" değil yardımcı olmaya çalışmaktır. Sonuçta zevk de para da alıcınındır, burada belirli bir tecrübe sahibi olan kullanıcıların yapmaya çalıştığı yol göstermekten başka birşey değildir.

250 liraya bisiklet alınır mı? Evet bisiklete benzer birşey alınır. Peki bu "şey" ile uzun dönem keyifle kullanım mümkün müdür? Hayır, üstüne bisikletten soğumak olası. Peki ne yapmalı? Bütçe limitini artırmak için biraz daha beklenebilir, eğer beklenmek istenmiyorsa ikinci ellerde temiz modeller bakılabilir.

Üstteki açıklamalarda herhangi bir hakaret gördünüz mü? Lütfen doğru anlamadan, yeterli bilgi sahibi olmadan sadece yazmış olmak için yorum yazmayın. Mecbur değilsiniz zira.

• sadettinz S kullanıcısına yanıt
    Ben size bir şey demedim zira nezaketinize hayran olup size akılda danıştım fakat bisiklet seçimi konusunda savaşların çıktığını gördü bu forumda bu gözler lütfen beni yanlış anlamayın amacım çok bilmişlik taslamakta olmadı asla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir İçin Bisiklet Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.