Bildirim
Bütçeme en uygun cihaz !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: niqhtlion
Merhaba arkadaslar 1 haftadır telefon araştırıyorum. Bütçem 1100 en fazla şimdilik dikkatimi çeken HTC EVO 3D oldu 3D özelligi degilde işlemci ram ve ekran gayet iyi bence sizin fikirlerinizi almak için bu konuyu acıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
İyi seçim fakat telefonun kalın ve ağır olması tek dezavantajı. 3d özelliği ahım şahım değil ama kötüde değil. Youtubeden 3d videolar keyifle izlenebiliyor. -
başka bir kötü yanıda ankarada büyük küçük 30-40 tel magazasına baktım hicbirinde yoktu. Bulmak bu kadarmı zor bu telefonu -
bence bi telefona okadar para verme ama 600 tlye htc explorer alabılırsın memnunda kalarsın kalan parayada kafaya gore taklırsın ;) -
kardesim ben bi telefon aldıgımda en azından 2 yıl kullanmak isterim onun için 1000 TL normal bence 600 e bi tel alırsam ileride digerlerine göre cok yavas kalır. -
s2 veya nexus olabilir bence 1100 lira bütçeniz varsa -
Sıfır tlefon istedigim icin nexus 1500 1600 civarlarında dolaşıyor benim için fazla. S2 yi begenmiyorum zaten.
Yorumun için teşekkürler. -
1100 TL civarında nexus alabileceğim güvenilir bir site varmı? -
www.androidtelefonlari.com dan alabilirsiniz. Güvenilir bir yer, ama paralel ithalat.
Kendileri getirip satıyorlar.
Ben Evo 3D'yi de öneririm. Çok memnunum. Teleofnda hafiflik ve zerafet arıyorsanız< sizin için uygun değil, ama performans ve kalite olarak bence çok iyi.
Nexus ise çözünürlük, incelik ve performans açısından oldukça başarılı. -
Android Telefonları sitedinde arkadaşımın dediği gibi Nexus ucuza bulunur 1.120 idi sanırım.Ama dün dhforumda konuları gezerken rastladım : bir kişi netten nexus almış ve kutuda 3 kalıp sabun çıkmış güvene bilirsen android telefonlarından alabilirsin.müşteri yorumlarına bakarsan o siteye güvenenler var. -
androidtelefonlari.com güvenilir ama teknik servisini arastırdım cok kötü durumda herkes sikayetci hemde servisin sadece adresi belli telefonu yada baska iletişim adresi bulamadım.
HTC evo 3d yi bende begeniyorum ama ankarada 50 tel. magazasına sordum hicbirisinde bulamadım. Cok tutulmayan bir model oldugu için artık getirtmiyorlar heralde :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X