Şimdi Ara

Butcem 1250Lira guzel oneriler bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -Bisikleti sehir icinde rahatlikla binebilecegim, o yuzden hem rahatlik hemde performans acisindan guzel birsey ariyorum..Her isimi bisikletle gorucegim , bisikletle gidip gecegim..

-Yanliz burada bisikletlerin kilidini koparip goturen tipler var, cevremdeki insanlarin cogunun basina geldi.. Onada ne gibi onlem alabiliriz?

-İnternetten siparis verecegim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameOfThrones07 -- 5 Mart 2014; 6:48:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek çözüm bisikleti yanınızdan ayırmayacaksınız, akşamları eve çıkaracaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameOfThrones07

Oncelikle sunlari soylemem gerekiyor
    -Bisikleti sehir icinde rahatlikla binebilecegim, o yuzden hem rahatlik hemde performans acisindan guzel birsey ariyorum..Her isimi bisikletle gorucegim , bisikletle gidip gecegim..

-Yanliz burada bisikletlerin kilidini koparip goturen tipler var, cevremdeki insanlarin cogunun basina geldi.. Onada ne gibi onlem alabiliriz?

-İnternetten siparis verecegim..

Hocam bende sizin gibi bir arayıştaydım. Sonunda karar verdim ve Gazelle chamonix Pure aldım. Sahibinden sitesinden bakabilirsin. Mükemmel bir alet. Tavsiye ederim. Karaman'da satıcı aratırsan çıkıyor bayağı var elinde sıfır ama 2.el fiyatına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.