Şimdi Ara

BÜTÇE MAX 2000 CİVARI ALINABİLECEK F/P LAPTOP ÖNERİ VE YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bütçem 2000 civarı bana önerebileceginiz laptoplar olursa çok iyi olur. Oyun oynamayı severim ama biliyorum 2000 bütçe ile çok performans alamayacağımı ama bütçe bu arkadaşlar bir de size kafamdaki laptopları sorayım bu ikisi hakkındaki görüşlerinizi çok merak ediyorum.
    İlki: Lenovo Z5070 59-432061 linki:https://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z5070-59-432061-notebook (bu linki örnek olarak gösterdim alacak olirsam buradan almayacağım) arkadaşlar bu laptop hakkında sizin görüşleriniz nedir? Bana gayet güzel geldi.
    Diğeri: Dell Inspiron 3542 B51F81C linki:https://www.pcdepo.com/dell-inspiron-3542-b51f81c-notebook bir de bu model bana çok hoş geldi. Yalnız size bir sorum da bu modelde Linux var Windows yüklerken bir problem yaratır mı? Bu iki bilgisayardan birini neden hangi sebeple seçmem gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum. Ayrıca sizin önerilerinize ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Come With Me -- 15 Ekim 2015; 10:01:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütçeyi biraz arttırıp bunu alabilirsin.
    http://www.sadecenotebook.com/asus-x550jx-xx099d-pmu400780
  • Teşekkürler hocam ekran kartı çok iyiymiş. Rami max kaça kadar arttırılabiliyor peki ?

• Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: Come With Me

Teşekkürler hocam ekran kartı çok iyiymiş. Rami max kaça kadar arttırılabiliyor peki ?

Ram max 12 gb olabiliyor hocam. Arkadaşın attığı linkte zaten bellek seçiniz kısmından ram ayarlanabiliyor. Tavsiyem 8 gbdir.

• Teşekkürler dikkat etmemişim yalnız rami 8 ledigimde 2230 tl ye çıkıyor el yakıyor.

• quote:

Teşekkürler dikkat etmemişim yalnız rami 8 ledigimde 2230 tl ye çıkıyor el yakıyor.

Hocam sizle aynı durumdayım. Bütçem 2000. Aynı notebooklara bakıyorum, dell lenovo filan. Aklım bu asusta fakat 2250 tl olunca dediğiniz gibi tuzlu oluyor. Dolarin ne olacağı belirsiz, Napacagimi şaşırdım. 2000 olsa direk alicam bu asusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fnskrm -- 13 Ekim 2015; 18:50:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok sinir bozucu cidden bu asus her açıdan iyi görünüyor bunun 8 lisini 2000 den bulsak tadindan yenmez. İyi bir ekran kartına ve işlemciye sahip tam bir f/p de dediğiniz gibi tuzlu hocam olmadı bu iki laptoptan birini almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz benim linklerdeki laptoplar hakkında?

• Bende arıyorum 1800 civarında lenovo z5070 düşünüyorum.

• quote:

Çok sinir bozucu cidden bu asus her açıdan iyi görünüyor bunun 8 lisini 2000 den bulsak tadindan yenmez. İyi bir ekran kartına ve işlemciye sahip tam bir f/p de dediğiniz gibi tuzlu hocam olmadı bu iki laptoptan birini almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz benim linklerdeki laptoplar hakkında?

Hocam lenovo full hd ve kasa kalitesi daha iyi gibi. Dell'in ise işlemcisi ve servisi daha iyi. Bilmiyorum zor seçim gerçekten, ben 1 haftadır seçemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar -_-

Bende arıyorum 1800 civarında lenovo z5070 düşünüyorum.

Hocam arkadaşın ilk mesajda belirttiği dell'e de bakabilirsiniz. O da iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fnskrm

quote:

Fhd olduğu için lenovo düşünüyorum Laptop kullanmadım daha önce 23 inç ips fhd monitörüm vardı hd Laptop alırsam bana çok sorun yaratır gibi geliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fnskrm

quote:

Fhd olduğu için lenovo düşünüyorum Laptop kullanmadım daha önce 23 inç ips fhd monitörüm vardı hd Laptop alırsam bana çok sorun yaratır gibi geliyor.

Anladım hocam, o zaman bende size Lenovo öneririm.

• Fhd daha önce kullandım diyorsunuz o zaman lenovo size uygun bende kafamdaki özelliklerde bi laptop bulamazsam almayı düşünüyorum ama şu asus ve onun ayarında bilgisayarlar beni çığırından çıkartma noktasına getirdi. Göz göre göre gtx li laptop dururken ne alıyoruz hem de fiyat farkı uçurum da değil ama yapacak bir şey yok.

• Hocam asusta ssd yok ama lenovoda var bunu göz ardı etme derim

• Hocam genel olarak lenovo benim oyunlardaki ihtiyacımı karşılar mı gtx i arar mıyım? Fhd bir makine 4 gb ekran 840m dediginiz gibi ssd dahil. Ama diğer tarafta içinde gtx 950 barındıran bir makine ne diyorsunuz bi ekran kartı için 350 400 tl civarı para arttırmaya deger mi? Yoksa gt840 yeterli olur mu oyunlar için? Benchmarkta gtx950 ciddi anlamda önde ama gt840 da iş görür gibi geliyor fikirleriniz nedir?

• Güncel

• youtube dan gt840m in oyun performanslarına bakabilirsin

• Hocam bakmıştım da çok manidar söylediniz ne demek istiyorsunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.