Şimdi Ara

Bütçe arttı 30bin. İlk araç tavsiyeleriniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar.Daha önce bir konu açmıştım acemi için ilk araç tavsiyesi şeklinde teşekkürler ilgi ve cevaplar için, ancak genel durum değerlendirmesi sonucu konuyu biraz değiştirip genişletmek istedim.
    Şöyle ki; oraya da yorum yapan bazı arkadaşlar gibi adam akıllı bir araç alıp daha sonra satabileceğimiz cinsten olmasında peder beyle karar kıldık.

Yalnız uyuşamadığımız nokta kendisi "sedan" isterken ben "hatchback" istiyorum.

Klasik eski kafa adamlarından anlayacağınız üzere.-efendim ben arkası olmayan arabaya binmem, spor arabamı alcaz bu yaştan sonra hem onlar yolda savrulur- vs. garip benim mantığımın almadığı cümleler sarfetmekte. arabadan da anlamıyor kendisi tamamen sağdan soldan duydukları ile hareket eder..malesef onun dediği olacak paranın yarısını vereceği için..

Durum böyle iken benim 1-2 sene takılabileceğim iyice sürüşü öğrenebileceğim ardından kafa kafaya da olsa satabileceğim temiz bir araç arayışım başladı..
    Filtreleme motorum şöyle: Maximum 31bin tl(pazarlık payı),minimum 2009 model,dizel,manuel vites,maximum 200bin km,sedan,76-100hp arası beygir,şehir önemli değil..
    Listeye düşen yaklaşık 2800 adet araç var: Linea(2000 adeti burada) hiç ısınamadım bu araca direk eledim yine de yorumlarınızı değerlendiririm, Citröen C-Elysee, Ford Focus ,Hyundai Era, Opel Astra , Peugeot 301, Renault Clio-Megane-Symbol , Corolla

Bana kalsa hb daha kolay buluruz bu şekilde ama anlatamıyoruz işte..
    Neyse konuyu toparlarsak sizden yorum öneri ve tavsiyeler istiyorum.Umarım yaz gelmeden bir araç alabilirim
    Şimdiden teşekkürler..

• model şartı olmasa makyajlı 1.5 dci megane 2 privilege çok iyi olur, yumuşak araçtır, az yakar, donanımı da çok iyi keza; gerçi 2007-2008 alınır gene bir-iki yaş farkı var ortalama ama orası size kalmış. makyajsız tdci focus 2 de bulunur, ghia bile bulunur ama onlarda da model megane'den fazla olmaz, samanlıkta iğne ararsınız bir nevi bakımlısı için.

edit: aslında acemilik için hb daha iyi olur, bahsettiğim megane sedan 4498 mm, atıyorum 307 4200 mm; ilk başlarda boyutlar sıkıntı yaratabilecek gibiyse b'den bile başlanabilir hb derdi olmasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 30 Mart 2016; 22:51:26 >
  • Umut T. kullanıcısına yanıt
    yorum için teşekkürler..hb için defteri kapattık gibi çünkü ısrar etmeye gelmiyor ama modeli 1 yaş düşürebiliriz bakalım..
    bu arada 100 tıklanmaya karşı yorum gelmediyse gerçekten sıkıntılı bir süreçtir herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    150 Bine kadar Araba önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.