Şimdi Ara

Bütçe 35.000TL Önerilerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bütçemiz maksimum 35.000TL.Sıfır araç almak istemiyoruz o fiyata ancak bom boş linea bile zor alabiliyor insan.Aradığımız kriterler ;
    - 4 Kişilik bir aileyiz lakin herkesin boylar uzun.195'lik adamın rahat sürebileceği araç olmalı (arkasında oturan iki büklüm oturmasın),
    - Tercihan DİZEL. Eğer dizel olmazsa da kesinlikle LPG ile tam uyumlu,
    - ESP vs. güvenlik bakımından sorunsuz,
    - Mümkünse 1600cc geçmesin,
    - Genellikle Bursa içi kullanılacak yılda da 2-3 defa uzun yola gidilir ( Bulgaristan,İzmir vs.)
    - Senelik 8-10 bin arasında km yapılır,yakıtta bizi aşırı derecede üzmesin.Aracı sürdüğümüz süre zarfında küfrederek geçirmeyelim
    - TİCARİ (DOBLO vs) kesinlikle DÜŞÜNMÜYORUZ

20.000 civarı nakit üzeri kredi ile tamamlanacak.Fazla lüzumsuz kredi borcuna da girmek istemiyoruz.
    Bu kriterlere uyan,modeli düşük olmayan araç ne önerebilirsiniz?Ve neden önerirsiniz?
    Şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroAsia -- 6 Nisan 2014; 14:47:46 >

• birkaç gün evvel dizel auris'imi sattım kardeşim 34 bin tl cok memnundum . bu butceye alınabilecek bir arac
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuliaN

birkaç gün evvel dizel auris'imi sattım kardeşim 34 bin tl cok memnundum . bu butceye alınabilecek bir arac

Bütçeye alınabilir bir araç ama ağabeyimin boyu 195 benim 188 babamın 187 annemin 175
    Ufak kalmaz mı bize o araç?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz bulabilirsen Ford C-Max tavsiye ederim, o fiyatlara vardı benim bütçe yetmedi... Dizel ve geniş araç fazlasıyla size yeter... Diğer türlü C sınıfı araç size her daim küçük gelecektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Temiz bulabilirsen Ford C-Max tavsiye ederim, o fiyatlara vardı benim bütçe yetmedi... Dizel ve geniş araç fazlasıyla size yeter... Diğer türlü C sınıfı araç size her daim küçük gelecektir...

Hiç düsünmemistim,arastiracagim çok teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Temiz bulabilirsen Ford C-Max tavsiye ederim, o fiyatlara vardı benim bütçe yetmedi... Dizel ve geniş araç fazlasıyla size yeter... Diğer türlü C sınıfı araç size her daim küçük gelecektir...

Hiç düsünmemistim,arastiracagim çok teşekkürler

Temiz bulduktan sonra seni üzmez, bana da dua etmeyi unutma...

• bencede hocam c-max en iyisi,bizde bir ara araştırmıştık,temizi bulamadım,kısmet meselesi,tam aile aracı o yüzden genelde km leri yüksek oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000TL bütçe tv önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalöztkr

bencede hocam c-max en iyisi,bizde bir ara araştırmıştık,temizi bulamadım,kısmet meselesi,tam aile aracı o yüzden genelde km leri yüksek oluyor.

Cruze,corolla tarzı gitmez mi peki?
    Mesela cruzeları çok beğeniyorum ama lpg probleminden bahsediliyor insanın canını sıkıyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin bu tarife D sınıfı araçlar cuk oturuyor ama ama Mondeo, 508, C5 gibi en fazla 3-4 yaşında araçlar 40ın biraz üzerinde.
  • skoda roomster tam aile arabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: MesutO

Hocam sizin bu tarife D sınıfı araçlar cuk oturuyor ama ama Mondeo, 508, C5 gibi en fazla 3-4 yaşında araçlar 40ın biraz üzerinde.

O da bizim bütçeyi aşıyor.İleri ki zaman zarfında olur alınır lakin şuan için 35bin liranın üzerine çıkmamız imkansız ne yazık ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

skoda roomster tam aile arabası

Harika tatlı bir araç çokta beğeniyorum ama bizim gibi biraz uzun aileye gitmeyecek bir araç ne yazık ki.
    Keşke şu boy olayı olmasa,fiesta veya polo al geç direkt :)

• Merhaba sevgili @EuroAsia.
    Konuyu tesadüfen gördüm.Yakın bir zamanda aracımı satılığa çıkardım.Kısmetse yeni otomobil alacağım.
    Makyajlı kasa,2009 Model,110 Hp Dizel,Full Donanım,Kazasız-Boyasız,59 Bin km'de Citroen C4.
    Gerçekten dosta gidecek temizlikte bir araç.
    İlgilenirseniz işte linki;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-makyajli-kasa,2009-model,59-bin-de,kazasiz-boyasiz-full-dizel-159184347/detay/

Hayırlı günler dilerim.

• renault laguna3 1.5 dizel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuisance

renault laguna3 1.5 dizel.

Bu bütçeye cidden var mı laguna 3? Eğer varsa ne var ne yok herşeyi kesinlikle elerim

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

quote:

Orijinalden alıntı: bilalöztkr

bencede hocam c-max en iyisi,bizde bir ara araştırmıştık,temizi bulamadım,kısmet meselesi,tam aile aracı o yüzden genelde km leri yüksek oluyor.

Cruze,corolla tarzı gitmez mi peki?
    Mesela cruzeları çok beğeniyorum ama lpg probleminden bahsediliyor insanın canını sıkıyor..

corolla yerine avensis bakın derim,2. el zayıftır ama en azından d sınıfı.corolladan iyidir.

sadece örnek oluşturması açısından lagunada olabilir:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-gunes-otomotiv-den-2008-laguna-1-5dci-expression-159821755/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalöztkr -- 6 Nisan 2014; 18:02:27 >

• Evet Avensis veya mondeo iyi tercih olabilir, belki yaşı büyük olur ama bu fiyata aldığınız için çok zararınız olmaz, geniş ve ferah araçlar, mondeo tüpte sıkıntılı diyorlar ama bir çok kişi var lpg taktıran hiç olmadı dizel c Max ya da Toyota verso, kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boylar uzunsa megane 2 mantıklı gibi.25-26 civarı temiz meganeler bulunabilir.1.5 dci dinamiklerden.
  • Renault Scenic derim iç hacmi geniştir.Dizelide az yakar sorunsuzdur.

Ford C-max bakabilirsiniz.

Ford Mondeolar var Bütçenize uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 6 Nisan 2014; 21:03:10 >
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Lpg
    2007-2009 Mondeo 125 bg
    2007-2009 Avensis 110 bg
    2009-2011 Exeo style (A4) 102 bg
    .
    Dizel
    Laguna3
    Cmax
    Auris-corolla
    .
    40 bin lira civarında da 2009-2010 yeni Avensis Elegant 132 bg de alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.