Merhabalar arkadaşlar, daha önce de konu açmıştım çocuk olacak araba lazım diye bütçe kısıtlıyor vazgeçildi, şükür çocuğumuz 4 aylık oldu.Hastane v s giderken ya tanıdıktan araba alıyorum yada taksiyle hallediyorum. Açıkcası biraz da para biriktirdim ve zamanı geldi dedim ve inşallah araba alma niyetindeyim, duruma göre bayramdan önce yada en geç bayramdan sonraya..
Forumu da araştırdım, bu fiyatlara temiz araba bulunur mu bilemiyorum, herkes dertli gördüğüm kadarıyla 30- 35 den başlar temiz arabaların fiyatları gibi genel bir düşünce var sanki forumda.
C veya D sınıfı olabilir, az yakan, az kaçan olabilir, masrafı az yada en az masrafı açabilecek, memurum olur paraya ihtiyacım olduğunda satabileceğim 2. Eli kuvvetli araç tavsiyelerinizi bekliyorum. Marka model takıntım yok, eski yeni takıntım yok. Bütçe 25-30 arası, Çocuklu aileye gidebilecek geniş bir arabaya ihtiyacım var Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme