Şimdi Ara

butçe 1200 telefon onerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim butce 1200tl cok fazla da kasamam butceyi bu butceye gore guzel beni servisle ugrastirmayacak telefon onerilerinizi bekliyorum. Arastirdigim kadariyla lg g flex 2 yada lenovo p1 suan dusuncelerim arasinda bu telefonlarida bi yorumlarsaniz sevinirim.
    Not: batarya onemli +2800mah olmasi tercihimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G Flex 2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enestrkcn

Beyler benim butce 1200tl cok fazla da kasamam butceyi bu butceye gore guzel beni servisle ugrastirmayacak telefon onerilerinizi bekliyorum. Arastirdigim kadariyla lg g flex 2 yada lenovo p1 suan dusuncelerim arasinda bu telefonlarida bi yorumlarsaniz sevinirim.
    Not: batarya onemli +2800mah olmasi tercihimdir

Lg flex yerine g3 u tavsiye ederim. Pili ve ram i gayet ideal. Ben tasarimini sevmiyorum ama siz sevebilirsiniz belki. Bu fiyata alinabilecek iyi telefonlardan biri.
    http://www.yauygunsa.com/lg-g3-d855-32gb-titan-cep-telefonu-ith-noir.html

Bir de sony C5 var. On kamerasi ve pili gayet iyi.
    http://www.yauygunsa.com/sony-xperia-c5-ultra-siyah-cep-telefonu.html

Sakin sony m5 alma, riskli, sorunlu bir telefon. Biraz basin agriyabilir.

• fosco F kullanıcısına yanıt
    G3un 2k ekrani pili somuruyor ve s801 cayir cayir isiniyor diye duydugumdan folayi pek icime sinmedi bi arkadasimda da vardi zaten deneyerek gordum de diyebilirim ayrica tasarimida vok hos degil
    C5 ise benim icin cok buyuk max 5.5' almayi dusunuyorum @fosco

• quote:

G3un 2k ekrani pili somuruyor ve s801 cayir cayir isiniyor diye duydugumdan folayi pek icime sinmedi bi arkadasimda da vardi zaten deneyerek gordum de diyebilirim ayrica tasarimida vok hos degil

G3 un tasarimini ben de sevmiyorum. :) Aklima gelen bir model yok baska bütçenize gore kusura bakmayin. M5 almayin sakin sonyden ama onu söyleyeyim tekrar :)

• quote:

Ben 5 aydır LG G3 kullanıyorum. Telefonla aralıksız %100'den %20'ye düşene kadar clash of clans oynadım telefon aşırı ısıdan önce uyarı verdi 5 dakika sonra otomatiktan kendini kapattı fakat bu sürede bi kasılma olmadi yani ısı telefonun kullanımını etkilemedi e bataryada patlamadı o yüzden ısınmadan dolayı korkunuz olmasın. Bataryası iyi değil açıkçası bende cok sevmiyorum ama işyerimde evde priz bollugu olduğundan boş zamanımda %90 bile olsa takıyorum hem böylece bataryanızın omru daha uzun olur. Yoğun bi kullanımda sabah 8 akşam 5 rahat çıkartır yolda bırakmaz zaten uyku modunda arka planda mobil veri konum gibi seyler acik olmadığı müddetçe nerdeyse hic sarj yemiyo telefon yani ekranı kapattığınız gibi açtığınızda ayni sarjla karşılarsınız. Ayrıca yarım saatte minimum %30 şarji dolar sarj konusunuda sıkıntı etmeyin bence. Bu arada 5.5 inç istiyorsaniz alabiliceginiz boyur olarak bence en iyisi Lg G3 5
    5 ekranla daha küçüğünü daha görmedim varsa da benim cahilliğime verin.

• ReaLLibe kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi sarjin uzun gitmesi benim icin onemli sonucta ogrenciyiz omrumuz otobuslerde geciyo okulda da genellikle sarja takma imkanim olmuyo bu yuzden sarji gunu cikartabilecek telefon lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dedigim gibi sarjin uzun gitmesi benim icin onemli sonucta ogrenciyiz omrumuz otobuslerde geciyo okulda da genellikle sarja takma imkanim olmuyo bu yuzden sarji gunu cikartabilecek telefon lazim

O zaman Lenovonun p70, vibe p1'ine bakın ya da iphone 6.

• enestrkcn kullanıcısına yanıt
    g3 alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.