Şimdi Ara

Busuu premium kullanıcıları yardımcı olabilirler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle bu konu başlığını açmamda ki sebep benim yaşadığım teknik problemleri başka kullanıcılar yaşıyor mu? eğer yaşadıysa bu sorunları aşabildi mi ve nasıl aştı. Şimdi ben anasayfanın üst kısmında bulunan çilek simgesine tıkladığımda açılan sayfada kaynaklar>ünite katoloğu sayfasına tıkladığımda sayfada dersler kategori şeklinde listeleniyor mesela diyelim ben herhangi bir konuyu çalışmak isteğim zaman mikrofon işaretinin olduğu kırmızı simgeli kutucuğa bastığımda mikrofonlu olan uygulamayı yapamıyorum aynı şekilde tik işareti olan kırmızı simgeli kutucuğa tıkladığım zaman 2. aşamayı yapamıyorum çünkü kelimeleri doğru olan tercümelerine soldan sağa doğru sürükleyin diyor fakat bu seferde soldan sağa doğru uygun olan kelimeler kaydırılmıyor. Ben sorunla ilgili ekran alıntısının kısa bir videosunu çekip aşağıya koydum videoyu izlediğiniz zaman tam olarak neyi kastettiğimi daha iyi anlayacaksınız.

    Busuu ekibi ile yapmış olduğum yazışmalarda bana mevcut tarayıcılarımı güncellememi tarayıcıda ki ön bellek, çerezleri vs. silmem gerektiğini yada mümkünse başka tarayıcı kullanmamı, flashplayeri güncellememi ve mikrofonumun çalışıp çalışmadığından emin olmam için test etmem gerektiğini söylediler. Ancak ben bunların hepsini denedim sorun flash player web tarayıcı yada mikrofon değil çünkü mikrofonumu test ettim zaten kendi anasayfalarında ki dersleri çalışırken mikrofon çalışıyordu flash playerde en son sürüm çerezleri ön bellekleride temizledim hatta safari hariç tüm web tarayıcılarında bile denedim safariyi zaten kullanamam çünkü mac bilgisayar kullanmıyorum.

    Kendilerine durumu açıklar bir mail yollayıp problemin kaynaklandığı sayfaların resimleri ve hatta videosunu bile çekip gönderdim fakat hep aynı cevapları yazıyorlar...

    Benim burada merak ettiğim aynı sorunları yaşayan başka premium üyesi arkadaşlar var mı? varsa da bu sorunu nasıl aştılar yardımcı olabilirler mi? Yada problem neyden kaynaklanıyor olabilir?














     Busuu premium kullanıcıları yardımcı olabilirler mi? Busuu premium kullanıcıları yardımcı olabilirler mi? Busuu premium kullanıcıları yardımcı olabilirler mi?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.