Şimdi Ara

Buse-chan Figür Dükkanı (Anime,oyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugün size yakın bir arkadaşımın açtığı dükkanı tanıtacağım. Kendisi bu işe yeni başladı ve iddialı. Ürünleri kendisi yapıyor ve satıyor. Ve fiyatlar diğer yerlere göre gerçekten çok ucuz. Genellikle Anime ve oyun (League of Legends ve Dota) ürünleri oluyor. İlk yaptığı figürlerden bazıları Teemo (LoL), Death Note defter anahtarlık

https://www.facebook.com/pages/Buse-chan-Figür/534720123307365 Satışlar buradan yapılmakta. Sayfaya mesaj atıp ulaşabilirsiniz kendisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiroakiSVO -- 31 Mart 2014; 14:05:14 >

• Arkadaşına tavsiyem boyalara biraz daha dikkat etsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu uçurmayışımın tek sebebi arkadaşın figürleri kendi yaptığını söylemeniz (korsan figür satışı yaptırtmıyoruz, onu da buradan belirteyim) ama açıkçası boyama konusunda daha katetmesi gereken yol var gibi görünüyor.
  • Bu bildiğin özürlü teemo olmuş death note anahtarlığının yanındaki acayip şeyi hala çözemedim köpek galiba
  • Söz konusu el yapımı herhangi bir şey olduğu zaman insanlar bilhassa internet üzerinden, ortaya çıkan ürünün ne kadar emek verildiğine bakmaksızın iyi mi olmuş kötü mü olmuş olayını değerlendiriyor hemen.Ortaya çıkan el yapımı bir ürün ve senin ''olmamış,kötü,berbat,çöp'' diye söylediğin ürünün sahibide bir insan.Elbetteki emeğinin böyle değerlendirilmesine üzülecektir.Söylemek istediğim şey burda gerçek düşüncelerinizi söyleyin tabiki.Kimsenin sizi bundan mahrum etmeye hakkı da yok ama söylerken karşınızdaki kişinin bir insan olduğunu da unutmayın.Daha yapıcı cümleler seçin.Benim görüşüm fena değil ama arkadaşın bu işi gerçekten hakkıyla yerine getirmek istiyorsa biraz daha yol katetmeli.Sözüm @KILLMEPLEASEQQ gibilerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 3 Nisan 2014; 13:38:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOP 30 Anime/Manga Listem
    4 yıl önce açıldı
    Chuck Tarzı Dizi Arıyorum
    10 yıl önce açıldı
    Ezel tadında bir dizi arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.