Şimdi Ara

Burundaki siyah noktalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
35.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burundaki siyah noktaları en hızlı temizleyecek şey nedir? Clean And Clear ve ilginç bir sabunla yüzümü yıkayan bir insanım. Eskisine göre yüzümde gözle görülür bir azalma var ama burundaki siyah noktalar geçmiyor pek .

• quote:

Orjinalden alıntı: weros

Burundaki siyah noktaları en hızlı temizleyecek şey nedir? Clean And Clear ve ilginç bir sabunla yüzümü yıkayan bir insanım. Eskisine göre yüzümde gözle görülür bir azalma var ama burundaki siyah noktalar geçmiyor pek .

dostum aynen bide güneş vurunca kızarlıklıklar filan burunda sivilce siyak nokda kıllanmada oluyor benim

bi yardımı olacak sabun v.s bi araç bılıyorsanız paylaşın
  • Aynı dertten muzdaribim. Önerisi olan varsa paylaşırsa, sevinirim...
  • genelde yagli cilt tipine sahip olan insanlarda oluyor bu noktalar.
    mesela, gun icerisinde arada bir burnunuzun ustune dokunursaniz resmen yagli oldugunu goreceksiniz.
    bunun cozumu aslinda yok, sabunlar ve kullanilan kimyasal icerikli temizleyiciler maalesef cozum olamio.
    siyah noktalar icin, bi aralar niveanin burun bantlari vardi, onlardan bulabilirseniz kullanabilirsiniz.
    burnunuza yapistirip 20 dk kadar bekliosunuz, sonra cekince, tum siyah noktalari ve icine kadar gomulmus tum yag tabakalarini gorursunuz.
    burnunuzu mumkun oldugunca yagli tutmamaya ve aksamlari yatarken guzelce temizlemeye ozen gosterirseniz kismen azaltirsiniz.

bi de soyle bi durum var: yagli cilde sahip insanlarin yuzleri, diger insanlara gore daha gec yaslanior ve daha saglikli gorunuor. bunun sebebinin yag oldugu dusunuldugunde, burundaki yagi gidermek icin yaptiklarimiz ne kadar dogru, orasini bilemiorum acikcasi.

selamlar.
  • siyah noktaları sıkmakta bir cozum yolu olabilir :P
  • kükürtlü sabun
  • cilt bakımı yaptır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafada Çıkan Kahverengi Leke
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

kükürtlü sabun

Nerden bulcazki onu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PedroMeno

quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

kükürtlü sabun

Nerden bulcazki onu?

aktarlarda vardır, yüzü bayağı kurutur zaten bu da yağlanmayı engeller.
    bursadaysan ulu caminin oralarda bulabilirsin
    ankarada sakaryada lokman hekimden alabilirsin

gerisini bilmiyorum

• sakarya lokman hekimlerde var aldıkda noldu aynı
  • AmeLiyatLa DüzeLtiLiyor Sanırsam
  • ben banyoda suratımı iyice sabunlayıp sıcak suyla yıkadıkdan sonra sıkıyorum
  • şimdi ben eczaneden clean and clear aldım böle kremde siyah acaip şeyler var bu kremin kullanılış şeklini hiç anlamadım nasıl kullanılıyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz89 -- 16 Eylül 2008; 23:48:14 >
  • Birde bunu deneyebilirsin arkadaşım. 1yemek kaşığı yoğurda,ince tarafı ile rendelenmiş bir limon kabuğu ve bir kaşık mısır unu ekleyin.Bunları karıştırıp siyah noktalı bölgeye biraz bastırarak peeling yapın hem cildinizdeki ölü derileri soyar hemde siyah noktalarınızın temizlenmesine yardımcı olacaktı,Biraz ovduktan sonra,10 dak bekletip durulayınız.Bu harcı Sakın göz altı torbolarının oldu bölgeye uygulamayınız.Alın kısmınada uygulaya bilirsiniz gerek duyuyorsanız..Saglıklı ve sorunsuz günler..
  • Siyah noktalar için en iyi sonucu kil kullanarak alabilirsin.Kil maskeleri oluyo aktarlarda satılır çeşitleri vardır.Gerçekten işe yarıyor.
  • defne sabunu durex kullanın
  • bunlar bendede oluyor. bunlar içi yağ dolu minik deliklerdir. onları tırnaklarınız ile sıktırarak çıkarabilirsiniz :) bnm çok vardı ama şimdi hiç yok. ayrıca bir not nazikçe sıktırın ve fazl ahassar vermeyin yoksa 1-2 günlük bi yara oluşuyor orda :):)
  • Hiç başlamadıysanız siyah nokta bantına başlamayın. Burnun üzerinde kıl çıkartıyor. Eğer başladıysanız başka çare yok zaten.
  • bunu tavsiye ederim.1 liraydı tanesi ama en son 2 ye aldım

Burundaki siyah noktalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalite34

defne sabunu durex kullanın

prezarvatif markası değilmi la o :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.