Şimdi Ara

Burun Kırığı Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Cuma günü gece havuza kafa üstü dalış yaptım ve burnum darbe aldı sert bir şekilde, Cumartesi sabahtan hastaneye gittim röntgen çektiler burun kırılmış dediler Pazartesi kulak burun boğaz doktoru baksın dediler fakat randevu bulamadım Salı gününe buldum. Bu geçen sürede burnumun kaynama gibi bir durumu olabilir mi yani bi gün farketmesi bana zarar verir mi? Şu an ağrı acı yok burnumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Randevu alırken kırıldığını söyleseydin belki daha pazartesiye alabilirdin 1günde birşey değişeceğini zannetmem
  • kardeş eğer burnun yamuk değilse sıkıntı olmaz ( zaten acımıyomuş)

1 gün içersindede kaynayabilir bn ringte (boksörüm) burnuma aldığım darbeler sadece maç sonunda bir pansumanla idare ediyodum

ama eğer bu kadar yamuksa daha doğrusu yamuksa doktora görün (bna bişi olmuyodu ama sni bilemem)

Burun Kırığı Hakkında Soru

ama kardeş kaynayabilir derken küçük kırıklar çıkıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bipolar Bir Genç -- 22 Aralık 2013; 15:06:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koray

Randevu alırken kırıldığını söyleseydin belki daha pazartesiye alabilirdin 1günde birşey değişeceğini zannetmem

Şimdi 182 yi arasam bişeyler yaparlar mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

quote:

Orijinalden alıntı: Koray

Randevu alırken kırıldığını söyleseydin belki daha pazartesiye alabilirdin 1günde birşey değişeceğini zannetmem

Şimdi 182 yi arasam bişeyler yaparlar mı

bilemiyorum şansını dene istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.