Şimdi Ara

burun ameliyatı olan varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Belki yardımı olur linkteki doktora ameliyat oldum ve çevremdeki birçok tanıdığım oldu. 4 sene önce kemik eğriliğinden dolayı devlet hastanesinde ameliyat oldum ve başarısız bir ameliyat geçirmiştim Deviasyon ve Estetik ameliyatı oldum en güzel yanı tamponla hayatınızı zindan etmiyorsunuz.Ameliyat ertesi günü tamponu alıyor. Linkteki yorumlara bakıp belki kafanızdaki soruları giderebilirsiniz.

http://www.eniyihekim.com/tamer-kose/kulak-burun-bogaz/istanbul
  • Bende olucam 1-2 ay içinde

Deviasyon + estetik yapılacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragonsan kullanıcısına yanıt
    Ne kadara oldunuz hocam

• ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde kabuk bagladi iki burun deligimdede tampon silikon tampon eskiden gazli bezler kullanilirdi uyusturuyolar diye duymustum yani böyle kuru kuru cekmek çok can yakar yumusatmak için ilac falandami kullanilmiyor acaba

• heralde bi fısfıs falan sıkıyodu ama yapıştırdıysan kabul bağlattıysan acır her türlü bi tarafı hiç acımadı aa çıkardınmı dedim evet dedi.

burundan nefes alıyosunuz arkadaşlar yeni tamponlarda hava deliği var dedim.
  • 2500 tl ye oldum hocam. 6 ay oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

heralde bi fısfıs falan sıkıyodu ama yapıştırdıysan kabul bağlattıysan acır her türlü bi tarafı hiç acımadı aa çıkardınmı dedim evet dedi.

burundan nefes alıyosunuz arkadaşlar yeni tamponlarda hava deliği var dedim.

Herkes nefes alamıyor.Neye göre değişiyor acaba
  • Beyler ne kadar çok zımbırtısı var bu işin yaw,korktum walla yarın saat 10.30 her şeyi soracam ne diyecek bakalım

• Bugün saat 10.45 hastaneye girdim,muayene sırası ordan kan daha sonra anestezi ve en sonunda yarın öğleden sonra ameliyat olacağım saat kesinleşti bir sıkıntı çıkmassa yine buralardayım

• quote:

Orijinalden alıntı: anaxsed

Bugün saat 10.45 hastaneye girdim,muayene sırası ordan kan daha sonra anestezi ve en sonunda yarın öğleden sonra ameliyat olacağım saat kesinleşti bir sıkıntı çıkmassa yine buralardayım

Hangi hastane hocam

• Hacettepe

• Saat 11de gittim aç susuz,öğleden sonra aldılar .Giydirdiler önlügü uzan dediler daha sonra verdiler narkozu ulan bi uyandım saat 16.20 geçiyor her şey bitmiş ,ağızdan nefes ver al diyip reçeteyi tutuşturup hadi geçmiş olsun Bb diyip yolladılar,eve geldim ama burnumdan kan hiç bitmiyor yaw ..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.