Arkadaşlar maça bir bayan arkadaşla gitmeyi düşünüyorum sorun yasar miyim Bursa taraftari nasildir? Ne kadar zaman önce stada giriş yapmaliyim?
Eğer maratona gidersen pislik olacağını sanmıyorum. Bayan ile kale arkalarına gitmeni önermem. Hele açık kaleye asla. Bütün hapçı taraftarlar orada. Maçtan 1 saat önce girmen uygun olur bence
Naptın sen ya açık kale en sessiz sakin yerdir. ben 3 maçtır gidiyorum açık kaleye inşallah yarın erkenden sıraya gireceğim bilet için. Hatta bi zaman oldu açık kalede fenerbahçe gol kaçırınca ulan tüh filan diyoruz aramızda o kadar sakın. Maratona yakın çaprazdan izlemek en idealidir.
Kaç defa Bursa maçına gittim bir defa sakin olduğunu görmedi. Kafası iyi olan oraya giriyor.
arkadaşlar ben 9:30da kuyruğa girdim nalbantoğlunda 1,5 saat bekledim ancak sıra geldi sadece açık kale vardı maraton filn yoktu. Aldık biletimizi çok şükür. 20 bin kombine var 2-3 bin tane bilet satışa çıktı en çok stadyumun ordaki gişede bilet zulalandı. Benim gittiğim yere sadece 200 bilet getirmişler. Ve maratondaki biletlerin çoğunu futbolcuların eşi akrabası tanıdığına ücretsiz dağıtmışlar öyle söylendi. Belki bu yüzden biletler 2 saatte tükendi.
siz nereden almak istedinizde alamadınız saat kaçtı gittiniz arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: The Unforgiven
quote:
Orijinalden alıntı: FearMachıne
quote:
Orijinalden alıntı: The Unforgiven
quote:
Orijinalden alıntı: EXGHOST
Arkadaşlar maça bir bayan arkadaşla gitmeyi düşünüyorum sorun yasar miyim Bursa taraftari nasildir? Ne kadar zaman önce stada giriş yapmaliyim?
Eğer maratona gidersen pislik olacağını sanmıyorum. Bayan ile kale arkalarına gitmeni önermem. Hele açık kaleye asla. Bütün hapçı taraftarlar orada. Maçtan 1 saat önce girmen uygun olur bence
Naptın sen ya açık kale en sessiz sakin yerdir. ben 3 maçtır gidiyorum açık kaleye inşallah yarın erkenden sıraya gireceğim bilet için. Hatta bi zaman oldu açık kalede fenerbahçe gol kaçırınca ulan tüh filan diyoruz aramızda o kadar sakın. Maratona yakın çaprazdan izlemek en idealidir.
Kaç defa Bursa maçına gittim bir defa sakin olduğunu görmedi. Kafası iyi olan oraya giriyor.
kardeşim ben 4 kez gittiğim en üstte maratona yakın çaprazda duruyorum genelde hiçte bi kötü durumla karşılaşmadım. Orta tarafta bi ufak grup var bi orası hareketli ztn belki sana o kişiler denk gelmiştir
quote:
arkadaşlar ben 9:30da kuyruğa girdim nalbantoğlunda 1,5 saat bekledim ancak sıra geldi sadece açık kale vardı maraton filn yoktu. Aldık biletimizi çok şükür. 20 bin kombine var 2-3 bin tane bilet satışa çıktı en çok stadyumun ordaki gişede bilet zulalandı. Benim gittiğim yere sadece 200 bilet getirmişler. Ve maratondaki biletlerin çoğunu futbolcuların eşi akrabası tanıdığına ücretsiz dağıtmışlar öyle söylendi. Belki bu yüzden biletler 2 saatte tükendi.
biz deplasman tribünü için internetten almaya çalıştık ancak hemen tükendi.
bursa tribününde bilet kaldı mı bilginiz var mı?
Bizim komşumuz internetten misafir tribününe bilet almayı başardı. Demek ki siz geç kaldınız.
Biletler tükendi malesef satışa sunulduğundan 2 saat sonra
quote:
Ben misafir tribünden almak istedim, Maraton falan girmem; rahat edemem öyle. Biletix'ten almaya çalıştım, hata verdi ama benden sonra alan tanıdığım var. Site hata falan verdi herhalde, ben de daha sonra bakmaya fırsat bulamadım. Kısmet değilmiş.
siteye güvenmemek lazım ki görüyoruz sonuçlarını. Sağlık olsun hocam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme