Şimdi Ara

Bursaspor 'ANI DUVARI' Projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Bursaspor 'ANI DUVARI' Projesi

    Bursaspor Proje Kurulu tarafından fizibilite çalışmaları yapılan Anı Duvar’ı projesi 28.09.2016 saat:16:16 itibariyle hayata geçirildi.

    Anı duvarı projesi, gönüllü bir ekip olan ve çalışmalarına 2016 Nisan ayında başlayan Proje Kurulu tarafından geliştirilmiştir. Proje Kurulu, bazı Avrupa statlarında hayata geçen bu projeden esinlenerek hazırladığı çalışma ile Bursaspor’un yeni mabedi Timsah Arena’da bir anıt ortaya çıkarmayı hedeflemiştir.

    Anı Duvarı projesi, nesilden nesle aktarılacak, dededen toruna miras kalacak, yitirilen kalpleri yaşatacak, yeşil beyaz sevgisiyle dolu yürekleri sonsuzluğa taşıyacak bir projedir.

    Bu projede “Ben de varım” diyorsanız, sizin ve sevdiklerinizin isimleri sonsuzluğa kazınsın istiyorsanız, internet sitemizden online olarak 160TL karşılığında duvara adınızı yazdırabilirsiniz…

    Haydi Bursa!

    Omuz omuza, hep beraber sonsuzluğa…

    Duvara İsim yazdırmak için TIKLAYINIZ!

    Bursaspor Kulübü


    Böyle güzel bir proje görmek beni çok mutlu etti. Yurt dışında bazı örnekleri bulunuyor fakat Türkiye'de ilk olacak. 160 TL fiyat biçilmiş, bu anlamlı proje için normal karşılıyorum bu fiyatı. Umarım katılım fazla olur hem güzel bir Anı Duvarı oluşturmuş oluruz hem de kulübümüze katkı sağlamış oluruz. Projenin başlaması daha 20dk olmasına karşı 30 isim katılım sağlamış çok daha artacak gibi duruyor :)

    Dünyadan birkaç örnek;
     Bursaspor 'ANI DUVARI' Projesi
     Bursaspor 'ANI DUVARI' Projesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crocodils -- 28 Eylül 2016; 16:47:00 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.