Şimdi Ara

BURSADAKİ İZLENİMLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi iş nedeniyle bursadayım. Ve çok sıkıcı bir şehir. Trafik duruberbat , berbat derken şöförler kültürsüz ne yol veriyorlar nede adam gibi gidiyorlar. Akşam ASMerkez AVM deydim saat 20.00 gibi ama bir insan bile yok istanbuldakiler bilir bi avmnein ne kadar dolu olduğunu. Tek güzel yanı yeşillik bol

• Elazığda olsan ne yapardın acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Bi iş nedeniyle bursadayım. Ve çok sıkıcı bir şehir. Trafik duruberbat , berbat derken şöförler kültürsüz ne yol veriyorlar nede adam gibi gidiyorlar. Akşam ASMerkez AVM deydim saat 20.00 gibi ama bir insan bile yok istanbuldakiler bilir bi avmnein ne kadar dolu olduğunu. Tek güzel yanı yeşillik bol

Heykel korupark ve Mudanya tarafına gitmeden yorum yapma ve birde bursanın en elit yeri Emek mahallesine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

quote:

Bi iş nedeniyle bursadayım. Ve çok sıkıcı bir şehir. Trafik duruberbat , berbat derken şöförler kültürsüz ne yol veriyorlar nede adam gibi gidiyorlar. Akşam ASMerkez AVM deydim saat 20.00 gibi ama bir insan bile yok istanbuldakiler bilir bi avmnein ne kadar dolu olduğunu. Tek güzel yanı yeşillik bol

Heykel korupark ve Mudanya tarafına gitmeden yorum yapma ve birde bursanın en elit yeri Emek mahallesine

Gittim hiç güzel değil, Sadece Emek Mahallesine gitmedim. Kent Meydanı çok kalabalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmanders -- 6 Şubat 2013; 11:03:53 >

• quote:

quote:

Emek

Carrefour ve KoruParka git.As Merkez şehirden uzak olduğu için dolu değil.FSM bulvarı var sen neden oralara gitmedin ki?

• Nilüfer tarafına fsm bulvarı falan kesin gelmelisin ve doluluk istiyorsan anatolium korupark carrefour zafer plaza gibi avmlere bak derim
  • Sen de Bursa'nın en berbat 2 AVM'sine(Kent Meydanı, AsMerkez) gitmişsin Bursa'yı kötülüyorsun.

Emek / KORUPARK AVM veya Nilüfer / CARREFOUR'a gitmeni tavsiye ederim.
  • quote:

trafik rezil ötesi
    son 5 yıldır böyle oldu nedeni ise görükle tarafına şehir inşa etmeleri ve aşırı göç alması,nüfus 10 kat arttı ve yol zaten 2 şerit bu çok normal
    benim şehir içi ve trafiği çektiğim araç kamerası görüntüsü var ama yükeleme üşenmiştim
    farkı görmek için pazar sabah şehirde tur atmam lazım boş halini görmeleri lazım çünkü arabadan sokak yol bina belli olmuyor

• Cuma akksaami bursadayydim trafik rezillik araba biirakmaya yer yok

• quote:

quote:

quote:

Gittim hiç güzel değil, Sadece Emek Mahallesine gitmedim. Kent Meydanı çok kalabalık.

Emek mahallesine gitmeden kötüleme bence Bursa yı

• Trafik bence de öyle ama Fsm ye gitmemişsin :)
    Uludağ,ulu çınar,heykel,zafer plaza gibi yerleri gezmeden konuşmak yanlış olur bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E00F99CDD -- 6 Şubat 2013; 11:34:13 >
  • Tenha işte ne güzel,rahat rahat gez
  • türkiyenin batı bölgesinde gitmediğim yer kalmadı. çok rahat söyleyebilirimki bi insan bursayı kötülüyosa bursayı tanımıyodur. çünkü türkiyenin en güzel en yaşanası şehri bursa. ve bunu kesinlikle tarafsız açıdan bakarak söylüyorum
  • asmerkez avm değil ki, salı pazarı. çok yanlış yere gitmişsin. zafere git, koruya git, anatolium a git
  • 4-5 aydır burdayım üniversite için gelmiştim.Sonuç: Bir Eskişehir değil.
  • adam açıldığından beri lanetli olan avmye gitmiş, sonra gelmiş bu ne diyor

kardeş asmerkez avm ve kimlik mağazaları lanetlidir. korupark ve carrefoura gitseydin görürdün asıl olayı
  • Bursa da yapılacak başka ne önerirsiniz ? 1 günlük bulunacağım. Oraya kadar gitmişken Avm ye gitmek saçma olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

Bursa da yapılacak başka ne önerirsiniz ? 1 günlük bulunacağım. Oraya kadar gitmişken Avm ye gitmek saçma olur.

Hocam elit mekanlar arıyorsanız FSM derim.
  • quote:

yıl olmuş 2013 as merkez avm ye giden var. yuh. yeni moda alatolium koru park nil park. as merkez ne la.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImSkrillex

quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

Bursa da yapılacak başka ne önerirsiniz ? 1 günlük bulunacağım. Oraya kadar gitmişken Avm ye gitmek saçma olur.

Hocam elit mekanlar arıyorsanız FSM derim.

Gorulecek yerleri, cafeleri falan da olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.