Şimdi Ara

Bursada Gaming Mouse Pad Satan Yer? (Gaming)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Bursa'da mouse pad satan yer var mı? Gaming için, Vatan'a, Teknosaya, TeknolojiX'e filan baktımda hep uyduruk padler var. Ailem'de internetten almaya, güvenmiyor. onun için şimdiden çok teşekkürler.
    Edüt: Vatan Computer'a Ttesports ürünleri gelmiş. Benim gibi internetten alamayan arkadaşlara duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 25 Aralık 2011; 3:07:10 >

• Bursada bulman zor gibi düşünüyorum o tip malzemeleri internetten al ben çok alışveriş yapıyorum Sanalmarketim, Firebal, Gameekstra gibi siteler aynı gün gönderim yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pillibebek

Bursada bulman zor gibi düşünüyorum o tip malzemeleri internetten al ben çok alışveriş yapıyorum Sanalmarketim, Firebal, Gameekstra gibi siteler aynı gün gönderim yapıyorlar.

Hadi ya, O zaman, bizimkinleri ikna etmem lazım.
  • mediamarkt niluferde az cesitte olsa var
  • media mark nilüfer üst katta direk karsında duruyor olacak bir kac cesit var ama internete göre cok hesaplı degil ama bakmaya deger
  • bilader nosabta bi yer var depo orda var satan bi yer ben sk edition pad aldım bide steam çektim sorunsuzdur.
    sitesiwww.oyunmarketim.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus16

bilader nosabta bi yer var depo orda var satan bi yer ben sk edition pad aldım bide steam çektim sorunsuzdur.

nosabda tam olarak nerde , başka ne ürünler var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

bilader nosabta bi yer var depo orda var satan bi yer ben sk edition pad aldım bide steam çektim sorunsuzdur.

Evet nerde tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullet Ride.

quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Evet nerde tam olarak?

bankamatikten havale sekliylede urun alabilirsin kesin olarak kredi kartiyla alacaksin diye bir sey yok

• Beyler Vatan Computer'ın sitesinden baktım. Ttesports'un tüm ürünleri vatana gelmiş, benim gibi internetten alamayan vb gibi arkadaşlara duyurulur.
  • sen ne yaptın aldın mı birde nosab ın oradaki magazada ne satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

sen ne yaptın aldın mı birde nosab ın oradaki magazada ne satıyorlar

Yok ordan alamadım. adresi belli değil yani, ama vatan'a ttesports ürünleri gelmiş dasher padini alcam.
  • Vatan Bilgisayar varken başka bir yer arama zaten. Seçtiğin mouse pad güzel,işini görecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.