Şimdi Ara

Bursa Uğur Dershanesi Hakkında Fikri Olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, öncelikle yanlış yerdeyse taşınsın, kusura bakmayın.

Şu an 11. düz lise sayısal öğrencisiyim. 12. sınıf için Bursa Uğur Dershanesine kayıt olma ihtimalim var. Şu an tan dershanesine gidiyorum. Uğur dershanesi - İhsaniye (ya da nilüfer tam bilmiyorum) şubesi hakkında fikri olan, tanıdığı o dershaneye giden var mı? Yayınları, hocaları nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuberculus -- 10 Mart 2012; 17:00:14 >

• Yardımcı olabilecek yok mu ?
  • kardes ben oncudeyim kazanmak için bir tek oncu derim
  • ben o dersaneye gidiyorum izmir yolunun üstündeki dediğin gibi sana şöyle söyliyim açıkçası ben pişmanım gittiğime inanırmısın bilmem ama daha dersaneye hocalara soru sormaya gitmedim tabi bu biraz benden de kaynaklı ama arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla soru sormaya gidiyorlar. Hafta içi şöyle bir sistem var tahta ismini yazıyosun sıra sana gelince soruyon ama ne zaman gelicek? 1-2 saat orda beklediklerini söylüyor. Bende bu yüzden dersaneye gitmek yerine okulda arkadaşlarıma soruyorum vakit kaybı olmuyor. Hoca sayısı çok az bu yüzden bu sıkıntı var. Ama yayınları iyi çeşit çeşit verirler. Haftada 3 gün dersane var 3-4 bin liraya bu kadar oluyor. Eğer evde bana zaman kalsın kendim çalışınca daha iyi anlarım diyorsan güzel ama diğer dersanelere bakıyorum nerdeyse hergün dersaneleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtt007

ben o dersaneye gidiyorum izmir yolunun üstündeki dediğin gibi sana şöyle söyliyim açıkçası ben pişmanım gittiğime inanırmısın bilmem ama daha dersaneye hocalara soru sormaya gitmedim tabi bu biraz benden de kaynaklı ama arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla soru sormaya gidiyorlar. Hafta içi şöyle bir sistem var tahta ismini yazıyosun sıra sana gelince soruyon ama ne zaman gelicek? 1-2 saat orda beklediklerini söylüyor. Bende bu yüzden dersaneye gitmek yerine okulda arkadaşlarıma soruyorum vakit kaybı olmuyor. Hoca sayısı çok az bu yüzden bu sıkıntı var. Ama yayınları iyi çeşit çeşit verirler. Haftada 3 gün dersane var 3-4 bin liraya bu kadar oluyor. Eğer evde bana zaman kalsın kendim çalışınca daha iyi anlarım diyorsan güzel ama diğer dersanelere bakıyorum nerdeyse hergün dersaneleri var.

Nilüfer şubesi. Demek hoca sayısı az ve etüt sistemi kötü. Yayınlarını bende iyi diye duydum. Şu an 11. sınıfım Tan dershanesine gidiyorum dediğiniz gibi pazartesi hariç her gün dershane var. Soru etütlerinde sıra olması normal, şu an bizim dershanede öyle ve arkadaşımın dershanesinde de öyle bildiğim kadarıyla. Sınıflar kaç kişilik peki hocam, ne kadar sıklıkla deneme yapıyorlar, hocaları nasıldır ? Lay lay lom dershane değildir inşallah ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuberculus -- 11 Mart 2012; 1:16:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuberculus

quote:

Orijinalden alıntı: mrtt007

ben o dersaneye gidiyorum izmir yolunun üstündeki dediğin gibi sana şöyle söyliyim açıkçası ben pişmanım gittiğime inanırmısın bilmem ama daha dersaneye hocalara soru sormaya gitmedim tabi bu biraz benden de kaynaklı ama arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla soru sormaya gidiyorlar. Hafta içi şöyle bir sistem var tahta ismini yazıyosun sıra sana gelince soruyon ama ne zaman gelicek? 1-2 saat orda beklediklerini söylüyor. Bende bu yüzden dersaneye gitmek yerine okulda arkadaşlarıma soruyorum vakit kaybı olmuyor. Hoca sayısı çok az bu yüzden bu sıkıntı var. Ama yayınları iyi çeşit çeşit verirler. Haftada 3 gün dersane var 3-4 bin liraya bu kadar oluyor. Eğer evde bana zaman kalsın kendim çalışınca daha iyi anlarım diyorsan güzel ama diğer dersanelere bakıyorum nerdeyse hergün dersaneleri var.

Nilüfer şubesi. Demek hoca sayısı az ve etüt sistemi kötü. Yayınlarını bende iyi diye duydum. Şu an 11. sınıfım Tan dershanesine gidiyorum dediğiniz gibi pazartesi hariç her gün dershane var. Soru etütlerinde sıra olması normal, şu an bizim dershanede öyle ve arkadaşımın dershanesinde de öyle bildiğim kadarıyla. Sınıflar kaç kişilik peki hocam, ne kadar sıklıkla deneme yapıyorlar, hocaları nasıldır ? Lay lay lom dershane değildir inşallah ?

Yayınları gerçekten çok iyi. YGS LYS benzer sorular kitapçığını gördüysen eğer anlarsın zaten. Sınavlar ayda 1 oluyordu. Şubatın 20 sinden beri her hafta içi oluyor.

Çalışacak adam için 20 30 bin lira vermeye gerek yok. Ha çalışmam diyorsan birinin ittirip kakalaması gerekiyosa bu dershanelere yönelmen doğru olacaktır.

• sınıflar 18kişi felan arkadaşında dediği gibi kendine evde de çalışman için zaman kalsın istersen iyi ama sadece dersaneye güvenirsen olcak iş değil diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dershane hakkında samsun
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.