Şimdi Ara

Bursa Öğrenci Evi Masrafları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar gelecek sene için DGS ile uludağ üniversitesine gitmeyi düşünüyorum. Görükle ilçesinde üniversite otobüsü güzergahında (4/G, 1/T) bir eve çıkmayı düşünüyorum. 2 arkadaş kalacağız.

Ulaşım fiyatlarına bakınca aylık ₺100 tutuyor. Bunun haricinde kira, aidat, elektrik, su, doğalgaz giderleri de olacaktır.

Aidatlar sahibinden ve hürriyet emlaktan baktığıma göre 20-50 arası değişiyor. Kiralar da 300-500 arası değişiyor. İsteğimiz otobüs güzergahı üzerinde kalabalıktan ve dipdibe evlerden uzak bir yer (Örn: Göçmen Konutları 1/T güzergahı üzerinde)

Merak ettiğim elektrik, su ve doğalgaz için ortalama aylık fiyatlar ne oluyor? Görükle tarafında ikamet eden arkadaşlar varsa cevaplarsa çok sevinirim.

• Ben sana söyliyim.Görükle öğrenci diyarı yeteri kadar eğlence yeri merkezi var ama bi yerden sonra tatmin etmez.Heykele,merkeze gitmek için otobüs ki buda zamlanan kart paraları ile işkence aylık öğrenci abonman çıkartsan 85 Tl görüklede cafe bar tarzı yerle pahallı karnını doyursan yine pahallı.Aklın varsa bur(s)a dan daha iyi yerler var biraz mantıklı düşün oraları değerlendir kafanda.İnsanı artık eskisi gibi değil herkes bi ayrı ayılık görgüsüzlük peşinde malum ırktan dolusuyla var.Apaçi istemediğin kadar çok.Adam gibi kız arkadaşınla dolaşamassın kültürparkta vs oturamazsın direk dadanırlar.Suriyelilerde de boyna bir artış aldı başını gidiyor.Bende çıkıcam bursa dışına aklın varsa gelme.Ama seviyorsan güzelliklerini görürsün elbet yaşarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görükle göçmen konutlarında oturuyorum 1T'nin güzergahında. Oturduğumuz apartmanda evimiz var 320 liraya verdik kiraya. Görüklede üni okuyan arkadaşım yerleşimde 500'e bulmuş.
  • Su ve doğalgaz işi de, su 60-70 falan geliyor doğalgaz da kışın 150 falan ama biz 4 kişilik bir aileyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir Lenin

Su ve doğalgaz işi de, su 60-70 falan geliyor doğalgaz da kışın 150 falan ama biz 4 kişilik bir aileyiz.

Hocam elektrik ortalama ne gelir acaba? Öyle ahım şahım teknolojik aletler olmayacak. 1 buzdolabı çamaşır bulaşık makinası, 2 telefon, fırın, laptop vs.

quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

Ben sana söyliyim.Görükle öğrenci diyarı yeteri kadar eğlence yeri merkezi var ama bi yerden sonra tatmin etmez.Heykele,merkeze gitmek için otobüs ki buda zamlanan kart paraları ile işkence aylık öğrenci abonman çıkartsan 85 Tl görüklede cafe bar tarzı yerle pahallı karnını doyursan yine pahallı.Aklın varsa bur(s)a dan daha iyi yerler var biraz mantıklı düşün oraları değerlendir kafanda.İnsanı artık eskisi gibi değil herkes bi ayrı ayılık görgüsüzlük peşinde malum ırktan dolusuyla var.Apaçi istemediğin kadar çok.Adam gibi kız arkadaşınla dolaşamassın kültürparkta vs oturamazsın direk dadanırlar.Suriyelilerde de boyna bir artış aldı başını gidiyor.Bende çıkıcam bursa dışına aklın varsa gelme.Ama seviyorsan güzelliklerini görürsün elbet yaşarsın.

Veteriner fakültesine girmek istiyoruz. Ankara üniversitesinde var fakat ankaradan kaçmak istiyoruz açıkçası. Aydın Balıkesir Bursa Afyon İstanbul. Ankaranın batısında kalan bir tek buralar var ve en cazibi bursa gelmişti bize. Lüks düşkünlüğümüz yok ne kadar az para harcarsak o kadar iyi. Okul hariç dışarda yemek yemeyi düşünmüyoruz. Ha olmaz mı tabi ki ayda yılda bir dışarı çıkılıp eğlenilir İstanbul pahalı, Afyon için sizin dediklerinizi orada okuyan bir yakınımdan da duydum e bursada böyle diyorsanız balıkesir ve aydın kalıyor elimizde

• Heykelde 2 kişi eve çıkarsin kisi bası 250 liraya aylık 100 lira yol masrafın olur aidat vermezsin. Ayni zamanda heykel görükleye göre nispeten ucuz olur 100 lira cebine kalır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incu6us

quote:

Su ve doğalgaz işi de, su 60-70 falan geliyor doğalgaz da kışın 150 falan ama biz 4 kişilik bir aileyiz.

Hocam elektrik ortalama ne gelir acaba? Öyle ahım şahım teknolojik aletler olmayacak. 1 buzdolabı çamaşır bulaşık makinası, 2 telefon, fırın, laptop vs.

quote:

Ben sana söyliyim.Görükle öğrenci diyarı yeteri kadar eğlence yeri merkezi var ama bi yerden sonra tatmin etmez.Heykele,merkeze gitmek için otobüs ki buda zamlanan kart paraları ile işkence aylık öğrenci abonman çıkartsan 85 Tl görüklede cafe bar tarzı yerle pahallı karnını doyursan yine pahallı.Aklın varsa bur(s)a dan daha iyi yerler var biraz mantıklı düşün oraları değerlendir kafanda.İnsanı artık eskisi gibi değil herkes bi ayrı ayılık görgüsüzlük peşinde malum ırktan dolusuyla var.Apaçi istemediğin kadar çok.Adam gibi kız arkadaşınla dolaşamassın kültürparkta vs oturamazsın direk dadanırlar.Suriyelilerde de boyna bir artış aldı başını gidiyor.Bende çıkıcam bursa dışına aklın varsa gelme.Ama seviyorsan güzelliklerini görürsün elbet yaşarsın.

Veteriner fakültesine girmek istiyoruz. Ankara üniversitesinde var fakat ankaradan kaçmak istiyoruz açıkçası. Aydın Balıkesir Bursa Afyon İstanbul. Ankaranın batısında kalan bir tek buralar var ve en cazibi bursa gelmişti bize. Lüks düşkünlüğümüz yok ne kadar az para harcarsak o kadar iyi. Okul hariç dışarda yemek yemeyi düşünmüyoruz. Ha olmaz mı tabi ki ayda yılda bir dışarı çıkılıp eğlenilir İstanbul pahalı, Afyon için sizin dediklerinizi orada okuyan bir yakınımdan da duydum e bursada böyle diyorsanız balıkesir ve aydın kalıyor elimizde

Bilmem ki elektrik fiyatının şehirden şehire değiştiğini sanmıyorum harcadıkları elektriğe göre kw/h fiyatından hesaplayabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi kira sözleşmesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: incu6us

quote:

quote:

Maksimum 45 lira gelir

• incu6us kullanıcısına yanıt
    Ben etkili olmak caydırmak istemem sadece olanlar bunlar.Heykelden ev tutayım deme sakın okula gitmek için sabahın 6 sında kalkmaz zorunda kalırsın ve o 48 yolculuğu çekilmez cama yapışırsın kazırlar seni + yazı var bunun.

Alternatif:İzmir şahsen düşüncem bende oraya kaçıcam

• quote:

Ben etkili olmak caydırmak istemem sadece olanlar bunlar.Heykelden ev tutayım deme sakın okula gitmek için sabahın 6 sında kalkmaz zorunda kalırsın ve o 48 yolculuğu çekilmez cama yapışırsın kazırlar seni + yazı var bunun.

Alternatif:İzmir şahsen düşüncem bende oraya kaçıcam

Ah keşke izmirde veterinerlik olsa Hiç bu kadar kararsız kalır mıyız o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.