Şimdi Ara

Bursa iznikte yatirimlik arazi ( Acil aldığım fiyata satıyorum )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2018 in 3. Ayında yatırım amaçlı aldığım arsayı aldığım fiyata satiyorum. 2 3 yıl içinde kesinlikle değer kazanacak bir yer.

    Arsa Bursa iznik çiçekli mevkinde 1600 m2 nektar bahcesi. İznik merkeze tam 3.5 km iznik Adapazarı anayoluna 4. Parsel 130 metre suyu ve yolu hemen yanında. Kaç ağaç var bilmiyorum ama 5 6 tanesi kurumuş ki benim için önemli olan arsa ama istenilirse 500 TL ye bütün tarla baştan dikilebilir ve 2 ve 3 yıl icinde 10 tona yakın nektar verebilirmis.

    Aslen erzurumluyum ve Erzurum'da ikamet etmekteyim Arsayı satma sebebim geçen yıl bankaya 75 bin borcum vardı Cat pat odeyebiliyordum dededen kalma eski afet evini 60 bine satıp borcumu kapatacaktim ki birine sinirlenip araba aldım 71 bine borcu öderim dedim. Sonra köyde.araba hirpalanimca ve masrafı da beni aşınca iznikte arsa alıp satan arkadaşım.burayi önerdi bende arabam ziyan olmasın diye ve masrafindan. Kurtulmak için satıp arsa alayım dedim babam da iyi bir yer alalım diyip 40 bin kredi çekip bana yardımcı oldu arabayı 80 sayip 40 binde.kredi çekip burayı aldım ayrıca 10 binde.daha sonra vermek.kaydiyla 130 bine.almis oldum 8 bin banka kredinin.faizi.haric. bu arada bankaya olan borcumu odeyemedim takip falan derken takalsitlendirdim ama 3 ayda 19 bin.gibi bir rakam olunca yine.odeyemedim ve şimdi.mahkemelik oldum olacağım bu yüzden aldığım fiyata satıyorum illlkin 150 satmak istedim ama piyasa malum ülkenin.durumundan.oturu durgun bu yüzden 130 a çektim ki banka.sikintisindan.kurtulayim. biraz uzun oldu kusura bakmayın ama açıkça neden.satmak istediğimi yazdım. Arac ile takas olunur.ki benim için.daha iyi olur. İlgilenen olursa detay isterse konuşuruz
    Bursa iznikte yatirimlik arazi ( Acil aldığım fiyata satıyorum )







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.