Şimdi Ara

Bursa Dershane Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursalı arkadaşlar gittiğiniz ya da bilginiz dahilinde olan tavsiye edebileceğiniz dershaneler nelerdir? Fiyatı ile cep yakmayacak ve verilen eğitimi ile parasının hakkını verebilen nereler var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chicago Made -- 19 Mayıs 2018; 3:22:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben istanbul kursa gittim geçen yıl valla orda çok sıkıyorlar 11.sınıfta arkadaşım vardı onlara bile TYT anlatmaya başlamışlardı. Sıkıya gelen var ise gitsin. çalışmayacak olanda gitmesin  Yıldırımda oturuyorum. nilüferde otursam yolu düşünürdüm. ama osmangazi ve yıldırımda oturan arkadşalrımla hep buraya gittik. nilüferde de ekareyi duymuştum. gidenler gitmeyenlere sorsunlar  

• Fsm de uğur dershanesine gittim bu sene hocam. Memnundum açıkcası güzeldi. 7 buçuk 8 bin civarı.

Yine ataevlerde sanırım arena var o çok iyimiş hocam giden arkadaşlarım var. En çok önerilen o var şuanda 12-13k istiyorlarmış

• Uzman kariyere gitme sakın sana tek önerim ben pek beğenmedim

• Yukarıda arkadaş arena demiş. Kesinlikle Arena, o parayı ödeyebilecekse ailen.
  • Dostlar bana 7-8 bile çok gelirken 12-13 bin verme gibi bir şansım ne yazık ki yok. Daha uygunu yok mudur?

• Hocam seviyene bağlı önemli olan gittiğin yerin seni üste çekmesi sana bişeyler katması ben uzman kariyere 5k veriyorum mesela ama dershaneye çok gitmedim

Her dershane öyle dısardan görundugu gibi olmuyor sen en iyisi sene basinda arastir iyice bu dersane nereleri kazandirmiş gerekirse git 2 3 yerde 1 hafta deneme amaçli derslere gir

• Hocam heykelde istanbul dershanesi var onu da öneriyolardı . Bi bakıver istersen geçen sene 6 demişti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DENİZLİ DERSHANE ÖNERİSİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaitsev Kurbanın Olam kullanıcısına yanıt
    Hocam Matematik temelim sıkıntılı hemde baya sıkıntılı şuan için max 10 tyt 3-5 ayt neti görüyorum matematikten. TMciyim,Sosyal ve Türkçe kısımları çok iyi olmasa da iyi durumda. Seviye olarak bu durumdayım diyebilirim.

• Arenada iki ay fkmde 6 ay filan eğitim gördüm hocam.ikisinin de artıları eksileri var.fkm özgür ve öğrenci odaklı.kaynaklar konusunda çok geniş,ve mantıklı.arenq kaynak konusunda mantıksız ve gereksiz konularda baskıcı.ikisinin de fiyatları aynı gibi.arena daha hirsli ve rekabet ortami yuksek.bence evine ya da okuluna hangisi yakınsa hiç düşünmeden ona git.dershane konusunda en önemli ,tek önemli şey mesafe emin olabilirsin.

• Bana göre dershaneler gereksiz de madem gitceksin fkmnin besevler subesini tavsiye ederim fsm Şubeside cok iyiymis ama pahali besevler uygun

• Ne kadar hocam tam bilginiz olmasa da tahmini? Nette araştırdım ancak gördüğüm ortalama dershane fiyatları çok ama çok fahiş. 10-15k ne arkadaş? Çok fazla meblalar bunlar.

•  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitapcanavari16 -- 2 Nisan 2021; 16:10:33 >
  • ben istanbul kursa gittim geçen yıl valla orda çok sıkıyorlar 11.sınıfta arkadaşım vardı onlara bile TYT anlatmaya başlamışlardı. Sıkıya gelen var ise gitsin. çalışmayacak olanda gitmesin  Yıldırımda oturuyorum. nilüferde otursam yolu düşünürdüm. ama osmangazi ve yıldırımda oturan arkadşalrımla hep buraya gittik. nilüferde de ekareyi duymuştum. gidenler gitmeyenlere sorsunlar  

• Merhaba arkadaşlar, ben bu yıl 2.kez mezuna kaldım geçen yıl 42 bindeydim. Bursa Ahmet Erdem Anadolu Lisesi mezunuyum. Bir çok kurumla görüştüm ancak ilk yıl gitmedim dershaneye okul kursundan dolayı. Ama okul kursunun çok faydalı olduğunu düşünmüyorum. Aynı hocalarla aynı sistem devam ediyor çünkü.

Ben geçtiğimiz yıl korona mağdurlarındanım bursa'nın en çok

duyulan 3 harfli kurumuna gittim ancak hayal kırıklığı yaşadım. Bu sene de

gitmeyi hiç düşünmüyordum ancak. Uzay mühendisi halamın kızının ve odtü genetik

mühendisi olan amcamın oğlunun gittiği heykelde eski bir dershaneye gittim.

gittiğim kurs merkezinin Adını verip yönlendirme yapmak istemiyorum. kayıt

esnasında bir çok şeyden bahsediyor kurslar,okullar ancak bir çoğu yapmıyor

dediklerini. şuanda devam ettiğim kurs merkezi hafta bir deneme yapıyor ve her

hafta farklı bir yayın yapıyor. Dönem başında verdikleri kitaplar gerçekten çok

kaliteli föy sisteminde ilerliyorlar. Sınıflar dönem başında 16 kişiydi şuanda

12 ye düştü ve hiç ekstra ücret almadılar.  

4 gün ders 1 gün sınav şeklinde ilerliyorken karantinada 5 gün

ders 1 gün birebir online etüt 1 gün sınav olarak 7 gün eğitim verdiler 2 ay

boyunca ve ekstra bir ücret tekrardan istemediler. Tüm öğretmenlerimiz bizi

sıkarcasına ilgilendi haklarını yiyemem. Yüz yüze eğitime geçtiğimizde de

sınıfları tekli sıra olarak yenilediler. öğretmenleri ve idarecileri çok

tecrübeli herşey sistemli ilerliyor. Gerçekten bursa istanbul kurs merkezi

dediklerinde bursada istanbul kurs ne alaka demiştim. ama adamlar istanbul

dershanesi olarak 45 yıldır buradalarmış. hem fiyatları uygun hemde eğitimi

kaliteli.  

En çokta çalışmayan öğrencilerle uğraşıyorlar. Kayıt olacak ve

dershane arayan arkadaşlar burayı tercih edebilirler özelden de sormak

istedikleri var ise cevaplayabilirim. 

Kurs merkezinin adı istanbul kurs söylemeyeyim dedim ama içimde

kalacaktı   

• Ben ekarede hazırlandım mezun senemde. Epey ilgileniyorlar öğrencilerle. Aldırdıkları kitapların nerdeyse her sorusunu çözdürdüler canımız çıksa da iyi ki diyoruz şimdi :)) Uludağ kampında gözümüzü açtırmayan hocalarıma burdan selamlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.