Şimdi Ara

BURSA DERSHANE ONERISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
1
Favori
56.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezunum. Bursada onerebilecginiz dersane var mi osmangazi olsa iyi olur. Tm yim. Final veya yediiklim dusunuyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Finale gitme

• Redbrown kullanıcısına yanıt
    Neden

• YEK'e de gitme hiç tavsiye etmem belki duymamışsındır bile.ilgi alaka çok yok soruların çözülmüyor.
  • Hocam onerebileceginiz bi yer var mi

• kardeşim için bakıyorum bulursam söylerim.FKM öven de çok söven de anlamadım ama bir kendin bak istersen
  • Cok iyi olur hocam. Fkm uzak bi kere. 3 arkadasim gitti 3 ude cok fena saydiriyo suan. Cok pahali ayrica

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri dershane önerisi ?
    6 yıl önce açıldı
    kayseri dershane önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ankara Dershane Önerisi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pony Hunter

Neden

Kaynakları beş para etmez. Yaptıkları denemelerin alakası bile yoktu bu sene ygs ve lys ile. Anca reklamdan ekmek yiyorlar

• Redbrown kullanıcısına yanıt
    Fazla mi kolay fazla mi zordu hocam. Kaynak olarak kendi kaynaklarim var zaten onlari kullanirim

• Bu sene yeke gittim siralamam 3522 yekteki fen kadrosunu bursada başka hiçbir yerde bulamazsınız

• Hocam finalden mezunum çekirgee bölümüü gayet memnundum ama sen ben cok daha iyi yere gitmek istiyorum dersen uzmankariyeri araştır derimmm
  • Konubatu12 K kullanıcısına yanıt
    Hayda yukarda gitme dediler

Fen beni ilgilendirmez ama hocam tm yim

• enesemre1963 E kullanıcısına yanıt
    Hocam hedef ilk 10k . Finalde gidersem fomaradakine gidicem. Uzman kariyere sbs icin gitmistim. Hic begenmemistim ben :D hangi subesini soyluyosunuz

• Fomaradan arkadaşım bu sene mezun oldu verdiğim paraya yazık dedi hocam ama sana şöyle diyeyim findalden çok daha iyi yerler var. Taş mektep var nilüferde amaa fiyat yüksek 10 15 milyar sanırsam.
    Hocam nereler var iste. Fiyati halletsem bile cok uzak o hocam osmangazide olmasi lazim

• HOCAM fomarada çok var git bak konuş birey final bunlara sorr
  • BURSADA YASIYORUM BURSADA DERSHANELER ARTIK DARPHANEYE DÖNDU GIDEN ARKADASLARIM PEK MEMNUN DEGIL MFCIYIZ BEN DERSHANEYE GITMEDIM 4900. OLDUM KENDIN CALIS DAHA IYI..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Birey heykelde dimi ? Bide hocam birey fetocu degil miydi sakata gelmeyelim sonra :D

• Hocam bende oyle istiyorum ama babam zorla yolayacak tembelsin sen diyo. Zaten gunde 3 4 saat evde de calisicam daha disiplinli olur diye dusunuyorum benim icin

• YOK HOCAM O Bİna onceden fetoculerınde sonra bıreye verildi ( enesemre1963 )
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.