Şimdi Ara

BURSA da MEGANE 2 arabama park sensoru taktırmayı düşünüyorum? ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BURSA da MEGANE 2 arabama park sensoru taktırmayı düşünüyorum. servisden mi taktırayım? yoksa önerebileceginiz bir yer var mı? ACİL YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

Fotoğraf Makinası : Canon Eos 1100D 18-55mm + EF 75-300mm SLR & SjCam Sj4000 Action Cam & Telefon : Samsung Note 5 Beyaz

MSI Z77A-G43 & CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W & SAPPHIRE R9 270X TOXIC GDDR5 B 256Bit
    SAMSUNG120GB 840 EVO SATA 3.0 SSD &İntel Core i5-2400 3.1 Ghz Cpu & Corsair 8 Gb Ram
    Masa içi Kasa Projem için Tıkla
    Doğa insan olmadan da yaşar; ama insan doğa yok olduktan sonra yaşayamaz.
  • cenmax iyi diyolar

Orijinalden alıntı: poyraz5561

ne servisi yahu.. park sensörü artı montaj yapan yerler var onlar taksın.. ben kendim takmıştım ama

servısden sordum 165 tl ekransız ekranlıları 220 tl dedı bende vazgectım. bursadan nerede taktırabılırız onu öğrenmem lazım. bıde servısde hangı marka ve model park sensoru takılıyor bılgısı olan var mı?

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Bende kendim takmıştım. fakat bunu yapan çok yer var oralarda yaptırabilirsiniz. para fazla diyorsanız ayrı tabi. çünkü servis 2 katını alacaktır.

hangı marka ve model almamı onerırsınız ıyı bırsey olmasını ıstıyorum.

Orijinalden alıntı: helimlim

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Bende kendim takmıştım. fakat bunu yapan çok yer var oralarda yaptırabilirsiniz. para fazla diyorsanız ayrı tabi. çünkü servis 2 katını alacaktır.

hangı marka ve model almamı onerırsınız ıyı bırsey olmasını ıstıyorum.

arkadaslar park sensoru ne alayım nerede taktırayım hala karar veremedım yardımlarınızı beklıyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.