ben damacana alıyordum sürekli. Tek olduğum için 1 damacana 1,5 hafta yetiyor. Yemek yaparken çeşme suyu kullanıyorum. Henüz içmek için denemedim.
İzmir'e geldim damacana ile tanıştım. Bursada neredeyse her sokakta çeşme vardır
Ben varim
durmuş akvaryum suyu gibi damacanadanmı içilirmiş
quote:
Orijinalden alıntı: Isaac Newton's Apple
oruşlu oruçlu susaştırcan bizi :)
çeşmeden içiyoruz gayet güzel su
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
quote:
Bende susuyorum o ne olacak?
Doğma büyüme Bursa'lıyım. Gemlik ilçesinde her şey normal. Hep çeşmeden içerim. Ara sıra damacana aldığımızda oldu. Fazla fark yok aralarında. Damacana daha çok şekerli gibi geliyor hatta.
Osmangazi de içilebilir.Temiz suyu var Bursanın
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
quote:
Bende susuyorum o ne olacak?
iftarı beklicez :)
Bursalıyım hayatım boyunca hep çeşme suyu içtim. çoğu damacana suyundan daha keliteli suyumuz var.
plastik şişelerden içiyordum, kanalddeki doktorum programında adını unuttuğum bir doktorun "istanbulda tuvallette akan sular damacanadan daha sağlıklı" deyince hazır suyu bıraktım, tadından nefret etsem de çeşmeden içiyorum. su olayı tamamen alışkanlıkla alakalı, bundan birkaç yıl önce de sadece çeşmeden içerdim, hazır suyun tadını beğenmezdim. lıkır lıkır için gitsin, sudan kim ölmüş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme