Şimdi Ara

Bursa'da bildiğiniz lüthier ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursa'da nerede var acaba ? ikinci el bass gitar alacağım da onu gösterebileceğim

• Arkadaşım Sakın ama sakın akkafa lakaplı Mehmet Şenkan denen kişiye götürme. benim gitarımı rezil etti. işçiliği falan çok kötü tecrübeyle sabittir. İstediğin gibi ayrıntı verebilirim.

iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Arkadaşım Sakın ama sakın akkafa lakaplı Mehmet Şenkan denen kişiye götürme. benim gitarımı rezil etti. işçiliği falan çok kötü tecrübeyle sabittir. İstediğin gibi ayrıntı verebilirim.

iyi günler

dinliyorum dostum ne yaptı ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audiology

quote:

Arkadaşım Sakın ama sakın akkafa lakaplı Mehmet Şenkan denen kişiye götürme. benim gitarımı rezil etti. işçiliği falan çok kötü tecrübeyle sabittir. İstediğin gibi ayrıntı verebilirim.

iyi günler

Fret bile değiştiremiyor maalesef, daha önce gelmeyen yerlerden "buzz" sesi (çarpma sesi) gelmeye başladı. Söylediklerimin 100% arkasındayım. Üzerindeki fretler fabrika çıkışlı 8 senelik orijinal fretlerdi. Dunlop 6130 buna en yakın dedi tabii alakası yok. Resmen çok alakasız. Çok alçak geldiler, tabii arkadaş telin yüksekliğini azaltmak için floyd rose'u dibine kadar alçaltmış. Tam bir komedi. Kaldı ki onu da geçtim yeni fretleri de simetrik çakamamış eğri büğrü olmuş, 11. ve 12 perdelerde muhtelif tellerde çarpıyor.Onu bile kontrol etmemiş doğru düzgün.

Sapı saçma sapan dışbükey ayarlamış. Telefon açınca da kırk dereden su getirdi. Neyse ki ben kendim biraz düzelttim gibi.

Kısacası böyle ne idüğü belli olmayan kişiler yerine 3-5 fazla ver istanbula gönder gitarını...

Hatta gitarın nasıl bir gitar olduğunu göstermesi açısından videomu buraya koyuyorum. Gitar rg-350 pembe manyetikli olandır. Fretleri yenilenmiştir, keşke yenilenmeseymiş 8 senelik fretler daha iyiydi.

http://www.youtube.com/watch?v=un-6BYdMhWY&feature=plcp

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Audiology

quote:

iyi günler

Fret bile değiştiremiyor maalesef, daha önce gelmeyen yerlerden "buzz" sesi (çarpma sesi) gelmeye başladı. Söylediklerimin 100% arkasındayım. Üzerindeki fretler fabrika çıkışlı 8 senelik orijinal fretlerdi. Dunlop 6130 buna en yakın dedi tabii alakası yok. Resmen çok alakasız. Çok alçak geldiler, tabii arkadaş telin yüksekliğini azaltmak için floyd rose'u dibine kadar alçaltmış. Tam bir komedi. Kaldı ki onu da geçtim yeni fretleri de simetrik çakamamış eğri büğrü olmuş, 11. ve 12 perdelerde muhtelif tellerde çarpıyor.Onu bile kontrol etmemiş doğru düzgün.

Sapı saçma sapan dışbükey ayarlamış. Telefon açınca da kırk dereden su getirdi. Neyse ki ben kendim biraz düzelttim gibi.

Kısacası böyle ne idüğü belli olmayan kişiler yerine 3-5 fazla ver istanbula gönder gitarını...

Hatta gitarın nasıl bir gitar olduğunu göstermesi açısından videomu buraya koyuyorum. Gitar rg-350 pembe manyetikli olandır. Fretleri yenilenmiştir, keşke yenilenmeseymiş 8 senelik fretler daha iyiydi.

http://www.youtube.com/watch?v=un-6BYdMhWY&feature=plcp

mekanı nerde bu adamın,nerede yapıyor ?

• Benim bildiğim evinde yapıyor. Sanırım müstakil bir evi var. Ben gitarı Adana'dan gönderdiğim için çok fazla bilmiyorum Bursa'yı.

Lakin isterseniz adresini mesaj olarak atarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya'da iş bulabilirmiyim?
    11 yıl önce açıldı
    Ankara'da kasap arıyorum?
    6 yıl önce açıldı
    ÜMRANİYE BİLENLER- ÖNEMLİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.