Şimdi Ara

Bursa da bağırsak hastalığı için hastane.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bu kısım hastalığı teşhis edebilecekler için okumasanız da olur:
    19 yaşımı doldurmak üzereyim ve son 2 yıldır sosyal hayatımı yok etmeye devam eden bir derdim var. Bundan önce biseksüel bir bireydim. Çok berbat bir ergenlik geçirdim 16 yaşlarımda cinsel kimliğim sürekli değişiyordu. İnanın o zamanlar ne olduğumu ben bile bilemiyordum. Mastürbasyon yaparken aynı zamanda anal mastürbasyon da yapmaya başlamıştım 1 seneye yakın böyle devam etti. Bir şekilde kendime zarar verdim 17 yaşımdan itibaren sorunlar başladı. Birkaç sefer kanama, sağlıksız dışkılama, anormal bağırsak hareketleri, hafif makat sarkması, akıntı vb. Bu sorunlar zaten toplum içine çıkmamanız için sebepken sorunum da kendi kendine ilerlemeye devam etti son 3-4 aydır gaz kaçırma ve sürekli dışkılama isteği de sorunlara dahil oldu ama herhangi bir şekilde acı yanma vb. olmuyor. Anlayan biri hastalığıma tahminen bir isim koyarsa çok sevinirim.İnanın şu durumda hayattan zevk alabilmek çok zor. Bunca zaman doktora gitmememin temel sebebi ailem. Hiçbir şekilde onların bilgisi olsun istemiyorum. Hem de benim yüzümden boş boş paraları gitsin istemem. Kendim para biriktirdim 4000tl kadar elimde para var, artık kendi paramla tedavi olabilirim diye düşünüyorum.

Sizden istediğim bilgiler:
    Bursa da bağırsak hastalıklarına bakan iyi tavsiye edeceğiniz bir hastane ve doktor. Ücretlerden haberi olanlar için 4000 yeterli bir miktar mı? SGK yok. Birde muayenede teşhis koyduktan sonra hemen tedaviye mı başlıyorlar yoksa çok ileri bir tarihe mi randevu veriyorlar ameliyat vb. için? Rahatsızlığım daha belli değil Gastroenterolojiye gitmeliyim değil mi? Tecrübeli insanların tavsiyelerine açığım.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun. Yazdığınız şikayetlerin başında anüs bölgesi etrafında bir zedelenme olduğunu belirtmişsiniz, hafif makat sarkması, akıntı, kanama... Bu tip şikayetler için Genel Cerrah bölümü en doğru adres olmaktadır. Genel Cerrah'ların da makat konusunda uzman olanları proktolog olanlarıdır. Ama siz tecrübeli bir cerraha gitseniz, sanıyorum ki gereken teşhisi koyacaktır.

Bununla birlikte, bağırsak problemleri, gaz kaçırma, dışkılama isteği gibi durumlara ise daha çok Gastroenterologlar bakmaktadır. şuanki durumunuzda en büyük sıkıntıyı bu bahsettiklerimden hangisinde yaşıyorsanız ilk önce onun kapısını çalmanız faydalı olacaktır.

Çok para harcamadan da muayene olabileceğin yerler vardır. Uludag üniversitesinde parayla muayene eden prof. tercih edebilirsin. Genel cerrah / Gastroenterelog.

Bunun dışında özel hastane ismi vermek doğru olmayacak ama yerini söylediğimde sen anlamış olursun, Kent Meydanının biraz üstünde fomarada yer alan özel hastanede de iyi genel cerrah ve gastroenterelog bulabilirsin. Doktorlar zaten gerekli görürlerse seni başka bir alana sevk edeceklerdir.

Bir diğer husus ise cinsel munasebetiniz olmuş ise bununla ilgili bir takım hastalıklar bulaşmış olabilir.

Sağlıklı günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.