Şimdi Ara

Burs-Yurt Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet tercihler bitti umarım istediğimiz yerlere yerleşiriz hepimiz.
    Şimdi başka bir uğraşımız var.Nerede kalacağız?Benim bu konuda pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.KYK,özel,üni yurtları bir sürü şey sayılıyor :D
    Ben itü uzay müh. yazdım.Gelirse bildiğim kadarıyla ilk sene hazırlık maçkada.Buraya yakın nerede kalabilirim yurt olarak.Bir de yurtta yer bulmam için tercih açıklandıktan hemen sonra ayarlamam mı lazım yurdu.Şans eseri mi seçiyorlar nasıl oluyor yani?
    Bir de bu burs olayı nasıl oluyor? Şartlar ne?Bir yerlere mi kayıt oluyoruz?

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hopelesscase

Evet tercihler bitti umarım istediğimiz yerlere yerleşiriz hepimiz.
    Şimdi başka bir uğraşımız var.Nerede kalacağız?Benim bu konuda pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.KYK,özel,üni yurtları bir sürü şey sayılıyor :D
    Ben itü uzay müh. yazdım.Gelirse bildiğim kadarıyla ilk sene hazırlık maçkada.Buraya yakın nerede kalabilirim yurt olarak.Bir de yurtta yer bulmam için tercih açıklandıktan hemen sonra ayarlamam mı lazım yurdu.Şans eseri mi seçiyorlar nasıl oluyor yani?
    Bir de bu burs olayı nasıl oluyor? Şartlar ne?Bir yerlere mi kayıt oluyoruz?

Şimdiden teşekkürler.

kyk basvurulari bu ayin 29unda basliyor sistem seni okula en yakin yurda yerlestirmeye calisiyor ozel yurtlar hakkinda bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu başbakanlık bursları veya öğrenim kredisi için de mi kyk dan başvuruyoruz yoksa herhangi bir yere gitmemiz gerekiyo mu??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YURT DIŞINDA TIP
    5 yıl önce açıldı
    boğaziçi yurt meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.