Şimdi Ara

Burs Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bana geçen sene burs çıkmıştı fakat okulu bıraktığım için hiçbir işlem yapmadan bursu almadım. Sadece kayıtlarda çıktığı gözüküyordu.

Bu yıl ise okuldan kaydımı aldırıp farklı bir üniversiteye gideceğim, tekrar burs çıkma olasılığı var mı? Bilenler bilgilerini paylaşabilirse sevinirim.

• Tam hatırlamıyorum ama burslar belli bir süre alınmayınca geri gidiyor. Sana çıktı sen son işlemleri yapmadıysan büyük ihtimal sorun olmaz ama çıktı sen işlemleri yaptın ama bursunu almadın ve bursun geri gittiyse mimlenirsin diye düşünüyorum. Birde biliyosun birazda şans meselesi. Başvurmaktan zarar gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: jenghann

Tam hatırlamıyorum ama burslar belli bir süre alınmayınca geri gidiyor. Sana çıktı sen son işlemleri yapmadıysan büyük ihtimal sorun olmaz ama çıktı sen işlemleri yaptın ama bursunu almadın ve bursun geri gittiyse mimlenirsin diye düşünüyorum. Birde biliyosun birazda şans meselesi. Başvurmaktan zarar gelmez

Hayır herhani bir işlem yapmadım. İnternette çıktığını gördüm ve o haliyle kaldı. Umarım dediğiniz gibidir. Hiç almadığım halde burstan men edilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piazzi

quote:

Tam hatırlamıyorum ama burslar belli bir süre alınmayınca geri gidiyor. Sana çıktı sen son işlemleri yapmadıysan büyük ihtimal sorun olmaz ama çıktı sen işlemleri yaptın ama bursunu almadın ve bursun geri gittiyse mimlenirsin diye düşünüyorum. Birde biliyosun birazda şans meselesi. Başvurmaktan zarar gelmez

Hayır herhani bir işlem yapmadım. İnternette çıktığını gördüm ve o haliyle kaldı. Umarım dediğiniz gibidir. Hiç almadığım halde burstan men edilmem.

Hocam maddi durumunuz nedir? Duyduguma göre çıkma şansı çok çok azmış o yüzden soruyorum yanlış anlamayın banada lazım başvurucam devlet bursundan bahsediyoruz sanırsam?

• quote:

Orijinalden alıntı: KareemSaid

quote:

Orijinalden alıntı: Piazzi

quote:

Hocam maddi durumunuz nedir? Duyduguma göre çıkma şansı çok çok azmış o yüzden soruyorum yanlış anlamayın banada lazım başvurucam devlet bursundan bahsediyoruz sanırsam?

Maddi duruma göre olursa çıkar gibi. Ev ya da araba görünmüyor üzerimizde, babam vefat etti. Aylık gelir olarak resmiyette 1000tl gözüküyor. Okuyan çocuk sayısı 3.

Ama dediğim gibi önceden burs çıktığı için durumu bilmiyorum. Ayrıca kendi ilimde okuyacağım, gerçi bu etki eder mi bilmiyorum.

Burs nadir çıkıyor fakat üzerinize ev ve araba yoksa ve maddi geliriniz 3000nin altındaysa her zaman çıkma şansı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piazzi -- 21 Temmuz 2014; 20:25:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.