Şimdi Ara

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

YGS 3 Puanim 211, YGS 4 Puanim 206 ve YGS 5 Puanim 195

Ufak capli bir arastirma yaptim almis oldugum puanlarla 2 yillik bir universiteye gidebiliyorum fakat almis oldugum bu puanlarla gidebilecegim bolumler baya kisitli gorunuyor. Buro Yonetimi ve Yonetici Asistanligi bolumu sizce nasildir ? Okumaya deger mi ? Yada sizlerin onerebilecegi ve ayni zamanda puaniminda yetecegi daha iyi bolum tavsiyeleri var mi ? 2 yil okuycam sonucta ve 2 yil boyunca o kadar masraf etcem sizce bunlara deger mi ?

Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A N K A R A -- 1 Mayıs 2014; 23:45:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sekreter olucam demiyon da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Moseley

sekreter olucam demiyon da.

Vallahi bolum hakkinda pek bilgim olmadigindan ne ise yaradigi hakkinda da bir bilgim yok malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: A N K A R A

Cumleten selamun aleykum,

YGS 3 Puanim 211, YGS 4 Puanim 206 ve YGS 5 Puanim 195

Ufak capli bir arastirma yaptim almis oldugum puanlarla 2 yillik bir universiteye gidebiliyorum fakat almis oldugum bu puanlarla gidebilecegim bolumler baya kisitli gorunuyor. Buro Yonetimi ve Yonetici Asistanligi bolumu sizce nasildir ? Okumaya deger mi ? Yada sizlerin onerebilecegi ve ayni zamanda puaniminda yetecegi daha iyi bolum tavsiyeleri var mi ? 2 yil okuycam sonucta ve 2 yil boyunca o kadar masraf etcem sizce bunlara deger mi ?

Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar.

Tanıdığım bir akrabam o bolumden mezun bence bulasmayın ilk senenizse çalısıp tekrar deneyin ama tabi çalışacaksanız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.