Şimdi Ara

BURO İÇİN EV UYGUN LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR ARKADAŞLAR BURODA KULLANMAK İÇİN SİZCE EN UYGUN LCD TV HANGİSİDİR COK BÜYÜK OLMAYAN BİLGİSAYAR İLE BAGLANTI YAPABİLECEK KİBAR SIK VE EKONOMİK BİR LCD 500 İLE 1100 TL ARASI NE ÖNERİRSİNİZ ???

• kesin hangi boyutta bir tv istiyorsun onu yaz ilk önce ona göre tavsiyede bulunurum
  • PANASONIC LCD TV 32" 82CM HD READY Çözünürlük 2xHDMI Girişi 20.000:1 Kontrast
  • SAYIN teknoloji manyağı
    ARKADAŞIM İLGİNİZE TEŞEKURLER BEN TAM BİLMİYORUM AMA KULLANIM OLARAK EKRAN BOYUTLARI EN:(55-85 CM) BOY (30-70 CM) OLAN YUKARIDA YAZDIGIM FİYAT ARALIGINDA VE BİLGİSAYAR İLE BAGLANTI YAPABİLEN BAZI LCD LERİN BİLGİSAYAR BAGLANTISINDA SORUN OLDUGUNU BÜROSUNDA KULLANAN ARKADAŞLARINDAN DUYDUM TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM.
  • lg 32ld350 veya lg 32lh3000 işini görür .daha iyisine gerek yok.uygun fiyata iyi performans istiyorsan lg ler seni tatmin eder
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    istiyorsan bu yazdıklarımdan çok daha uygununu bulabilirsin lg'de. sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji manyağı -- 17 Ekim 2010; 16:00:42 >
  • hyundai,vestel,arçelik,grundig gibi markalara pek bakma bence.uygun bir lg al,kafanız rahat rahat kullanırsınız. tv de yada garantide sorun çıkacağını zannetmiyorum lg'de... iyidir yani ofis için
  • 749 tl 12 taksit

bursa vatan mağaza da satılıyor...
    quote:

Orijinalden alıntı: tanerer

PANASONIC LCD TV 32" 82CM HD READY Çözünürlük 2xHDMI Girişi 20.000:1 Kontrast
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.