@müvellidülhumuza eer burundan ameleyat olucaksan gazi tek gecerim odalari kötüdür ama plastik cerrahisi üstüne yok ..
quote:
Orjinalden alıntı: copela
geçmiş olsun, bende de sinüzit var +kafamı yukarı doğru kaldırdığımda burnumun içinde böle top gibi et gözükyor bunun adı ney acaba S:
polip o polip.
sinüzitinin de bitmemesi ondan. bendede polip vardı (yukarıda anlattım)
fakat bu polip biraz sıkıntılı bir hastalık. allerjik ise tekrar oluşuyor. benim yanımda yatan hastanın 5. burun ameliyatıydı.
ama ameliyat olmazsan polip seni bitirir. sinüzitin bitmez. yaşam kaliten düşer. gece devamlı horlarsın. geniz akıntın bitmez bunlar ciherlerine dolar ilerde astıma çevirir. mazallah...
doktora görün.
quote:
Orjinalden alıntı: RuLz
@müvellidülhumuza eer burundan ameleyat olucaksan gazi tek gecerim odalari kötüdür ama plastik cerrahisi üstüne yok ..
o kalabalığı çekmek daha stresli ya kaç gün kaldın hastanede
1 gece kaldim aslinda zevkliydi penguen okudum yanimdaki adam sölistmis sarki filan söyledik tabi ben söylemeye calistim bende solistim ama burnundan nefes alamamak öldürüyo insani
quote:
Orjinalden alıntı: RuLz
1 gece kaldim aslinda zevkliydi penguen okudum yanimdaki adam sölistmis sarki filan söyledik tabi ben söylemeye calistim bende solistim ama burnundan nefes alamamak öldürüyo insani
tampon çıkınca rahatlayacaksın. takma kafana...
şimdi artık tüp tampon kullanıyorlar. sıyrılıp geliyor. acımıyor.
eskiden neydi öyle bezi dolayıp dolayıp sokuyorlardı içeri. sonra metrelerce bez çıkarken içinide çekiyordu.
neyse artık kalmadı öyle tampon.
Gecmis olsun...
@RuLz çok geçmiş olsun.. baya şişmiş yüzün Benimde burnumda içeriden kemik yamukmuş. Tam anlamadım nasıl oldugunu da.. Ameliyat olmam gerekiyormuş.. Önümüzdeki hafta o işi halletmeyi düşünüyorum.. Acaba İstanbul'da doktor/hastane önerisi olan var mı bu konuda?
Ya beyler geniz eti basit bir ameliyat olabilir ama benim ameliyat korkum öyle böyle değil.Beni yatırıp o ameliyathaneye kadar götürürlerken sedyede ben orda 10 defa ölüp ölüp dirilirim.Ameliyat diyince ben bitiyorum işte.Doktora zorla götürdüler beni baktı geniz eti var.sinüzit de var kemik eğriliği içten çok çok az varmış. Valla olmam gerekiyo ama cesaretimi toplayamadım hala
genel anestezi (ilk kez oldum. iğneyi bir girdiler sonrası off, ilk kez ameliyat oldum bu arada)
uyandığımda burnumda kocaman bir tampon. yarı sersem sadece ağızdan nefes alıyordum. kendimi doğrultmaya çalıştım fakat bileklerimden sedyeye sabitlendiğim için yapamadım. o sırada bir bunalma hali oldu. ama sonra kendime geldim.
odaya çıktım.
sadece ağızdan nefes almanın zorluğu oldu sadece ( burnunuzu tamamen tıkayın ve su içme girişiminde ve yemek yeme girişiminde bulunun bakalım ne olacak :)
neyse ızdıraplı 2 gün sonunda (ızdırap sadece burnumun tamamen tıkalı olmasından dolayı yaşadığım ızdırap)
şimdi 3 hafta geçti peki ne oldu?
kontrole gittim endoskobi ile burna girdiler
ve ben şok oldum
-- burunda yeniden polip oluşumu başlangıcı
-- kemik eğriliğinin tam düzelmemiş olması....
şimdi şununla meşgulüm:
ve antibiyotik , sprey hap vs kullanıyorum ve sıcakta iyice mayışıyorum bu haplar yüzünden. benim hoca şimdi tatilde gelince onunla işimiz var.
Doktor var doktor var .. Kötüsüne denk gelmişsiniz demek ki hocam .. Sağlık sektörünün ticarete döndüğü bir ülkede iyi doktor nasıl buluncaksa
ameleyat?
Hoca estetikle beraber oldu sanırsam öyle mi ?
Geçmiş olsun dostum iyi ki olmuşun ilerde sorun yaratabilirdi.
quote:
Orjinalden alıntı: PaşaTuning
You Rock.gif
@rainboww teşekkür ederim @The_Wade evet hocam ya aslinda estetik sart degildi ama burnumdan düzgün nefes almam icin sartmis,, kirmislar kemigi.. @Ersan94 tesekkür ederim
ameleyat?
quote:
Orjinalden alıntı: **RaideN**
ameleyat?
quote:
Orjinalden alıntı: Ctrlshft
quote:
Orjinalden alıntı: **RaideN**
ameleyat?
amele yat
daha dur acı görmedin o tamponu cikartirken sen görüceksin yanına bitane odun parcasi al ısırırsın
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
daha dur acı görmedin o tamponu cikartirken sen görüceksin yanına bitane odun parcasi al ısırırsın