Şimdi Ara

Burnum Kanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 gündür burnumu temizlediğim zaman burnum kuru iken kanlı kanlı pislikler çıkıyor. Mideniz bulanmamıştır umarım ama nedenini ben de bilmiyorum 3 gündür burnumun içi kanıyor ama dışarıya hiçbir kan çıkmıyor. Burnumun içini temizlediğim zaman kanlı pislikler çıkıyor. Korkmaya başladım sebebi ne olabilir ki ?

• Ciddi misin yahu?

Ekleme: Beyin tümörünün belirtilerinde öyle birşey yok. Tamam burun kanıyor olabilir fakat benim burnumdan dışarıya kan çıkmıyor. Sadece burnumu sümkürmeden temizlediğimde kanlı sümükler çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim -- 23 Ocak 2011; 14:30:26 >
    Bundan harici sıkıntı stresten kaynaklı kısa dönemli kanamalar da olabilir.

Enfeksiyon hastalıkları; basit bir nezle, sinüzit, kızamık, kızamıkçık, şiddetli öksürük, pnomoni, tüberküloz, sifilis

Yaşın ilerlemesiyle damar yapılarındaki bozulmalar -ateroskleroz- ve hipertansiyon, burun kanamalarına yol açabilmektedir.

Kanama ve pıhtılaşma bozuklukları (hemofili, von-Willebrand hastalığı) veya pıhtılaşmayı geciktiren ilaçların kullanımında (Aspirin gibi) kanama görülebilir.

Osler-Weber-Rendu sendromu (yüzde, dilde, dudakta, burunda kalıtımsal kanamalı damar genişlemeleri)
    Akut lösemiler (kan kanseri)

Yakın zamanda bir aile hekimi veya hastaneye uğramanızı öneririm.
    boğazım şişti
    geçen yıl açıldı
    Popom Çok Kaşınıyor!!!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.