Şimdi Ara

Burnout Paradise Ultimate Box inceleme videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
41.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun çok iyi özellikle undercover a kıyasla
  • dün seyrettimm bugün denedimm arkadşın dediği gibii reklamdan snra ilerlemioo baya dnedim ama ilerlemioo sadece bu videoda bölemi die düşündümm dnedim..... dhberdeki video incelemelerin hepsi aynı ilerlemio reklamdan snra İE olsa bilee yanii ndendir bilmiormm!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell34 -- 21 Şubat 2009; 20:13:43 >
  • aynı dert bende de var.Videonun reklamdan sonrası gelmiyor
  • bu oyundan nasıl çıkıcaz ve nasıl kaydedicez yardım edin
  • Videolar düzelmiştir. Sorunsuz izleyebilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercn7

bu oyundan nasıl çıkıcaz ve nasıl kaydedicez yardım edin

esc ye bas 2 kere F2 ye bas ayar yeri gelicek ordan en altta save and quit war ona basınca hem kaydeder hemde windowsa dnersinn!!! oke kolay gelsnn.....
  • inceleme için teşkkürler...

bu oyunu aldım ama yarışlara nerden gireceğiz. onu bulamadım. haritada geziyorum sadece. yarışlar nerde nası bulunuyor :)))
  • Bu kadar düşük sistem gereksinimiyle nası olıuyorda bu kadar kaliteli oyun yapıyorlar anlamıyorum yarış dışında çarpma kaza yapma puan kazanmalar süperrrrr
  • gayet güzel eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: raymanallstar

Bu kadar düşük sistem gereksinimiyle nası olıuyorda bu kadar kaliteli oyun yapıyorlar anlamıyorum yarış dışında çarpma kaza yapma puan kazanmalar süperrrrr

O kadar düşük sistem ile zaten oynayamazsın. Yavaş oynarsın
  • oyunun grafikleri mükemmel ona bişey diyecek yok ama oyuna girdim çıkışı bulamadım bu nebçim iş yaw.ekran ayarları falan yapamadım.çünkü ayarları bulamadım.
  • İnceleme güzel ve bilgilendirici olmuş.
  • Inceleme icin tesekkürler her zamanki gibi güzel olmus
  • güzel bir oyun ve güzel bir inceleme teşekkürler
  • u oyunu aldım ama yarışlara nerden gireceğiz. onu bulamadım. haritada geziyorum sadece. yarışlar nerde nası bulunuyor :))) evet bende çözemedim bunu daha oynayanlardan yardım bekliyoruz
  • genellikle yarışlar trafik lambalarından başlıyo ve her erngin ayrı bi olayı var
  • Need foor speer inyeni serisi olan undergraund mantığında bri harita yapısı şehirde dolaşma olayı yarış renkleri ve trafik ışıklarından yarışa başlamalar. oyun bence sadece bir kopya tek farkı motor kullanabiliyor olmamız.
  • @ecarpar
    Burnout:Paradise in Undercoverin kopyasi oldugunu mu soyledin?Yoksa ben mi yanlis anladim.Sen ikisini de oynamadin galiba?
  • bugün adana da media markt ta kurulan ps3 standı üzerinde yarım saat kadar hdmi bağlantılı 106 ekran hd tv de oynadım doğrusu aklım orada kaldı. Bir oyun bu kadar kendisine bağlar. Şimdi tüm detayları açmak ve biraz olsun o tadı evimde tadabilmek için 9800gtx+ aldım.
  • Oyun GüzeL Arkadaşımda Mevcuttu.Taki Format Atılana Kadar Tabii :) Oyunda Motor Kullanımı Hiç Güzel Değil..motor hep sağa sola doğru dönüyor düz gitmek isteseniz bile.Araba kullanırkende geri geri gelin Arabanın şöför koltuğunda kimse Yok .. Orası çok saçma olmuş Ama Egerki Burnout Pc ye daha yeni sürümler çıkartırsa Daha ßaşarılı olacağına Eminim..Ayrıca Oyunda Party Sistemide Mevcut..Yani Arkadaşlarınızla oynama imkanınız war.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.