Şimdi Ara

Burnout Paradise™ (ÇIKTI) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.427
Cevap
2
Favori
90.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eline sağlık dostum güzel anlatmışsın

@ber0s
    oyunun kurulu olduğu klasörde "BurnoutConfigTool" adında bir exe dosyası var onu açarak grafik ayarlarını yapabiliyorsun.. Ayrıca oyuna girince "ESC" ye basarak oyun menüsünda F1 ve F2 yi kullanarak menüleri değiştirebilirsin orda görüntü ayarları mevcut
  • 1 soru sordum du ama..1gm ram,7600gs ve 3200+ xp var..çalışır mı diyorum?
  • Anlamadığım herkes joystick demiş klavye ile oynanmazmı bu oyun geçen sayfalara baktım ama gözümnde kaçırdım galiba. Klavye ile oynanırmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn42

Anlamadığım herkes joystick demiş klavye ile oynanmazmı bu oyun geçen sayfalara baktım ama gözümnde kaçırdım galiba. Klavye ile oynanırmı ?

Klavye ile de oynanıyor.
  • @Slammer
    minimum sistem gereksinimleri bunlar.. düşük ayarlarda çalıştırır gibi duruyor..

Publishers Minimum System
    What is this?
    Processor: Intel Pentium 4 2.8 Ghz /
    Display Card!: NVIDIA GeForce 6600 series 128MB /
    ATI Radeon X1300 series 128MB
    Memory: 1024MB
    Free Disk Space: 4GB
    Operating System: Windows XP (SP2), Vista

@spawn42
    ben klavye ile oynuyorum arkadaşım bir sorunum yok gayet güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

quote:

Orjinalden alıntı: spawn42

Anlamadığım herkes joystick demiş klavye ile oynanmazmı bu oyun geçen sayfalara baktım ama gözümnde kaçırdım galiba. Klavye ile oynanırmı ?

Klavye ile de oynanıyor.

Teşekkürler kardeş. +Profiteer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn42 -- 8 Şubat 2009; 12:44:49 >
  • Oyunun avukatlarıda toplanmaya başlamış konuya sabah akşam tartışma okuyacaz demekki.Toz kondurtturmayın arkadaşlar bende oyunu sevdim.
  • akşama online party verelim, altını üstüne getirelim paradise city' nin
  • bana uyar

lara gelsin paradise city

• Vallahi açalım bi party Ruslar açıyo voipten gıcık gıcık konuşuyolar oyun sırasında iğrenç bi ses geliyo zaten bi de gıcık gıcık gülüyolar bıktım valla Da party modunda 2 kişilik değil mi oyun ben party den girince 2 oyuncu seçilebiliyo
  • oyundaki party değil ya, hep beraber takılalım anlamında yazdım , Ruslar konusunda haklısın, sırf adamlara sövmek için head set aldım
  • Beyler party açalımda, mevzu nedir biri anlatsın bana, 1 saat online gezindim, haritada var 10 kişi, herkes bir havada. Mücadele ve hırs ruhunu yakalayamdım ben. Amaç nedir oyunda. Cahilliğimi bağışlayın . Normal race modu yok mu ?

Ben orjinal Most Wanted oyununda kullandığım Accaount ile online giriş yaptım. Legal Account'u olmayanlar online oynayabiliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 8 Şubat 2009; 16:20:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST
    Ben orjinal Most Wanted oyununda kullandığım Accaount ile online giriş yaptım. Legal Account'u olmayanlar online oynayabiliyor mu ?

Evet, oynayabiliyor, ben de diğer EA oyunlarında kullandığım Account ile giriş yaptım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST

Evet, oynayabiliyor, ben de diğer EA oyunlarında kullandığım Account ile giriş yaptım.

Usta orası öylede, orjinal EA accaount'u olmayanda online oynayabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 8 Şubat 2009; 16:37:19 >
  • Orjinal Ea Accaunta GereK YOK Oyuna Girişde Accaunt Alıyorsun Oyun Korsan Olsan Bile Oynayabilirsin Online.
    Ayriyetten Gece Oyunda Hic Türk Göremedim Nerelerde Takılıyorsunuz.Ben Bu Mod Lardan Hicbişey Anlamadım.Hep Vur Kir Parcala Mı Oyun Modu ?
  • Ayrıca online oyuna katılma ve çıkış mükemmel olmuş, oyun hiç durmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 8 Şubat 2009; 16:42:40 >
  • ben de oyunu beğenenlerdenim..aşağıdaki laptopumda full ayarlarda kasmadan oynuyorum ve çok eğleniyorum...
    iki noktada benden - eski puan alıyor..1.si araç içinde şoför olmaması saçma olmuş, araç kendi kendine gidiyor...2.si şehirde insan yok, en azından üç beş kişi görsek fena olmazdı yaşayan şehir anlamında..bunları görmezseniz zevkli oyun..7/10 alır benden
  • sm3 yüzünden mahrum kaldım bu oyundan.
  • hallettim galiba..cahiilik işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklyy -- 8 Şubat 2009; 17:31:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

@Slammer
    minimum sistem gereksinimleri bunlar.. düşük ayarlarda çalıştırır gibi duruyor..

Publishers Minimum System
    What is this?
    Processor: Intel Pentium 4 2.8 Ghz /
    Display Card!: NVIDIA GeForce 6600 series 128MB /
    ATI Radeon X1300 series 128MB
    Memory: 1024MB
    Free Disk Space: 4GB
    Operating System: Windows XP (SP2), Vista

amd yok hayret bir olgu bu adamlar,neyse yükledim lakin tam girerken .exe hatası alıyorum nedendir?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.