Şimdi Ara

Burning Legion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda beni tanıyanlar vardır mutlaka uzun süredir oynuyorum ama kısa bir dönem oyuna ara verdim. (Hem sıkıntı, hem finallere yoğunlaşmak adına) Dün hesabımı yeniden açtırdım. Horde oynarım genelde zaten horde karakterlerim mevcut ama Burning Legionda ally olarak takılmayı düşünüyorum şuan 2 tane 85 im mevcut (Psikotrex - Warrior, Critica - Warlock (Warlock newbie gear) ) Casual olarak oynamayı düşünüyorum.

Donanımhaberden mutlaka burning legionda oynayanlar olduğunu düşündüğüm için guild bulmak amacıyla konuyu buraya açtım. Onun dışında Dunemaul Horde 85 Druid ve Deathwing 85 Horde Hunter karakterimde mevcut onlarlada katılabilirim ama tercihim Burning Legion

• Burning legion ally tarafından dunemaul horde tarafına 3 charımı migrate ettim.Çok pişmanım :)Her açıdan burning legion tarafı güzel.Gerçi burning legion horde tarafın sanki biraz daha güzel.Senin yerinde olsam bl de oynardım ama tercih meselesi sonuçta.Dunemaulda horde kısmındaki türkler ipin ucunu çok kaçırıyor.Hele haftasonlarında general chatteki o galiz lisan insanı soğutuyor oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Burning legion ally tarafından dunemaul horde tarafına 3 charımı migrate ettim.Çok pişmanım :)Her açıdan burning legion tarafı güzel.Gerçi burning legion horde tarafın sanki biraz daha güzel.Senin yerinde olsam bl de oynardım ama tercih meselesi sonuçta.Dunemaulda horde kısmındaki türkler ipin ucunu çok kaçırıyor.Hele haftasonlarında general chatteki o galiz lisan insanı soğutuyor oyundan.

Şuan tek başıma oynuyorum öylesine yabancı bir guilde girdim ama tek oynamakda sıkıyor. Yok mu hiç Dhden oynayan yahu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.