Şimdi Ara

burhanda yüzme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm benim yaş 16 yaza kadar yüzme öğrenmem lazım burhan felek yüzme kursunu düşünüyomda burası iyimidir ne kadar sürede öğrenilir bilen warmı pls saolun..

• quote:

Orjinalden alıntı: cemil14

slm benim yaş 16 yaza kadar yüzme öğrenmem lazım burhan felek yüzme kursunu düşünüyomda burası iyimidir ne kadar sürede öğrenilir bilen warmı pls saolun..

Yüzme öğrenecen diye paramı verecen Ben 10 yaşındayken babam bizim köydeki derede yüzüyodu bana sende gel dedi bende korkuyom dedim.Sudan çıktı tuttu kolumdan suya attı ogün bugün yüzüyom hatta sırt üstü batmadan suda bile uyuyom Bence denize git kalabalık olsun suya gir 1 şıpıdık 2 şıpıdık bakmışın ördek gibi yüzüyon.(bu arada öğrenme süresi senin azminle orantılıdır .Belki 1 saat te belki 1 yılda sana kalmış)

• bence kendin ögren kursa gerek yok. havuzun kenarından elinle tutup ayak çırpma alıştırması yap..sonra havuzlarda 1-2 mt. arayla ipler oluyor, onların arasında git-gel.. ben böyle ögrenmiştim..yüzerken bacaklar hareketli olacak.. iyi ayak cırpabilirssen kulaçsız bile gidersin.. su yüzünde durmak içinde bisiklet ceviriyo gibi yapıcaksın..
  • kardeş doğrusunu yapıyorsun. yüzmeyi işin ehlinden yani bir profosyonelden öğrenme imkanın varsa hiç durma git
  • quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

öğrenebilirsin tabi hemde eğlenceli olur.

ama senden bi ricam var arkadaşım. yüzmeyi öğrendiğinde lütfen başını suya sokup yüz ve arada nefes almak için çıkart tıpkı profesyoneller gibi.

kafasını sağa sola çevirerek yüzen erkekler var ama bana çok tuhaf geliyor nasıl başlarsan öyle devam edersin o şekilde öğren bence

Kafasını sağa sola çevirmenin nesi tuhaf ya? Yüzmenin birçok çeşidi var. Kafayı sağa sola çevirerek yüzmek te bir tarz. Daha uzak mesafelere yüzmek için ideal tarz aslında. Bu arada çok özeldim yüzmeyi yaww

• Şimdi havuz olcak... Klor kokusunu özledim valla. Öğrenme olayına gelince bazıları havuza sokmuyor ısınma hareketi felan yaptırıyor onlara gitceğine hiç gitme derim. Tmm profesyonel olarak hazırlıonuz da bırak yüzelim yaw 9 yaşındaki kuzen 1 2 hafta da öğrendi yüzmeyi.. önemli olan rahat olmak bunu unutma gerisi kolay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya Cimnastik Kursu
    4 ay önce açıldı
    Bursada Basketbol Okulu
    16 yıl önce açıldı
    Ayşe Abla Spor Kulübü
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.