Şimdi Ara

BurgerKing açmayı düşünüyoruz firma ile ön görüşme yapıldı(açıldı şuan 2. Si için finans hazırlığındayım) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
399
Cevap
22
Favori
22.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar beyefendi kusura bakmasın ama sizi biraz uyutmuş çalışmasam Bk da bilmicez. Bahsettiği hedef 23bin falan aylık değil günlük ciro bunu bikere bilin avm de bkda çalışıyorum bende günlük 17-20 arası ciro yapıyor :) yani beyefendi baya bir para basıyor emin olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NaturalBornKillah kullanıcısına yanıt
    Troll konu hocam

• 4007 kullanıcısına yanıt
    Zaten 1 ve 17-18. Sayfalara falan baktım. Halbuki BK franchising açmak zor değil. Zor olan bankadan o krediyi alabilmekte. 2 milyon liralık bayilik kredisi alırsanız BK anahtar teslim zaten ediyor size. Birde yer ve AVM bulmanız lazım avm en çok ciro yapan genel olarak. O krediyide vadesi dolmadan erken bile kapatırsınız.

• Sınıf arkadaşım, burger kıngde calısıyor tum gun ayaktayım dıyor 1300 tl maas verıyorlar. Yerı gelıyor tuvalet temızlıyorum dıyorum. Bazıları kakasını tuvaletın kenarına veya yerıne yapıyormuş adillik olsun dıye. Arkadaşım da ne yapsın mecbur temızlıyor para kazanmak ıcın. Gecen yıne konustuk satış bolumune geçmiş.

Valla ben cok uzuldum, buyuk konusmak ıstemıyorum ama ben çalışamam depresyona gırerım hem maaşı az hemde boyle yaşanmazkı robot gıbı hergun iş.
  • Çok şükür Problem yok.

2nci için yer arayışındayız

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Çok şükür Problem yok.

2nci için yer arayışındayız

Hocam merhaba.

Aktardığınız bilgileri baştan sona okudum. Bende planlarıma göre 1 seneye kadar Burger King açacağım inşallah. Yavaş yavaş hedefe kilitlendim, ilerliyorum :)

O zamanki şartlara göre kendimi hazırlıyorum şimdiden. Aklımda birkaç iş daha var ama nedense BK çok ağır basıyor. Kısmetse yapacağım iş BK olacak...

Bu devirde yapılacak en mantıklı yatırımlardan biri bence...

Nelere dikkat etmem hususunda tavsiyeleriniz var ise yardımınızı almak isterim...

İyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 17 Mayıs 2016; 19:05:22 >
  • Yere düşen atları napıyonuz

• Bir DH'linin köşeyi dönüşüne şahit olduk

• Merhaba.
    1nci önceliğiniz planlanan lokasyonlar olsun.

Lokasyonları iyice araştırın.

Sonraki ana konu para.

Gerisi çorap söküğü gibi gelişiyor.

Birde şu var bekleyen teklifler arasında umarım çok zaman kaybetmezsiniz.

Daha önce ticaret geçmişiniz var ise birden fazla şirket daha kolay olacaktır

• Cihan kullanıcısına yanıt
    İlkte restoranta açmak ne kadar tuttu ve ilk açınca ilk ay ne kadar elinize geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Merhaba.
    1nci önceliğiniz planlanan lokasyonlar olsun.

Lokasyonları iyice araştırın.

Sonraki ana konu para.

Gerisi çorap söküğü gibi gelişiyor.

Birde şu var bekleyen teklifler arasında umarım çok zaman kaybetmezsiniz.

Daha önce ticaret geçmişiniz var ise birden fazla şirket daha kolay olacaktır

Teşekkür ederim hızlı dönüş ve bilgilendirmeniz için...

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Çok şükür belli bir ticaret geçmişimiz var.

Aklımda belirlediğim 4 lokasyon var. İnce eleyip sık dokuyorum. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum.

Bana kalsa hemen teklif vermek isterim ama işte her şey şartlarla alakalı. Umarım fazla zaman kaybetmeden bu işe girebilirim. Kısmet...

Peki bu ödemenin (şuan 500.000 $ + KDV) hepsini tek seferde mi alıyorlar yoksa belirli aralıklarla ödeme yapmamıza yardımcı oluyorlar mı? Çok şükür hepsini verebilecek ortam oluşuyor şuan için ama hani olur da sıkıntı olursa kredi falan uğraşmak istemem açıkcası :)

• 500 bin doları canlı koyabilecek adam forumdonanım köşelerinde iş kuruyor yersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 bin tlye ben şirket kurarım. Burger king açmak 600bin tl çok saçma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaniolurbence

600 bin tlye ben şirket kurarım. Burger king açmak 600bin tl çok saçma.

hocam tl değil dolar :)
  • 500 bin tl ye şirket kurulur haklısın

Birkaç sektör var.

Ama gıda sektörü çok gelişiyor. İnsanlar yemeden içmeden duramıyor.

Hızlı hazır yemek hamburger 🍔 kültürü çok hızlı yayılıyor.

Hızlı para kaynağı, hızlı alışveriş, taksit yok ,çek yok borç yok.

Parayı al hamburgeri ver.

Güzel nakit dönüyor.

• Hocam bu 500.000 USD'yi tek seferde mi alıyorlar?
  • battınız mı çıktınız mı ne oldu akibet beni bi alıntılayın
  • Or_By O kullanıcısına yanıt

Şükür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hocam hayırlı olsun.vaktiniz olur mu görür müsünüz konuyu bilmiyorum.en son konuyu güncellediğinizde 2.şubeyi düşündüğünüzü yazmışsınız.uzun zamandır sektördeyim farklı firmalarda burgerin mc in eski yöneticileri ile de çalışma fırsatım oldu.tabi o dönemlerde gençtik baya bazı bilgileri paylaşırsanız konuyu okuyan herkes bilgilenmiş olur diye düşünüyorum.tahminimce ortalama 3 sene içinde yatırımın amorti ettiğini düşünüyorum.aylık cirodan %10/15 kar elde edilebileceğini tahmin ediyorum.ben konuda franchise ücreti ve loyalty için yapılan yorumlara katılmıyorum fazlasıyla hak ediyor amerikan firmaları.zaten en büyük olayları pazarlamada ki başarıları..müşteri getirmeleri ve bunu sürekliliği sağlamaları.binlerce hamburgerci de olsa kimse burger ve mc den daha iyi olamıyor nedeni ise aslında hamburger değil de bu firmaların gayrimenkul işi yapmaları :) founder filmini izlemeyi tavsiye ederim herkese..üstelik fabrikanızda olsa yada herhangi başka bi sektörde bi iş yapmış olsanız bu kadar nakit akışı oluşturmak üstelik vade-çek vb gibi hiçbir riske girmeden ödemeyi yapmadan hamburgerinizi alamadığınız bir sistem bence mükemmel.herhangi bir turk usulu bi kafeye yada bi restauranta gitseniz oturup sipariş verseniz yiyip içseniz kalktığınızda ödemeniz çıkmasa yada yapmasanız ne olabilir hiç birşey yani adisyon demek aslında veresiye demek ve eski turk gelenekleri günümüzde az da olsa sorunlu :( ama amerikan sistemi harika işliyor para peşin

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.