Şimdi Ara

Burger - Mcdonalds menü önerisi (hiç bilmiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşama evdekilerin merak etmesi sebebiyle hamburger yemek istiyoruz. Daha önce sadece 1 defa yedik ve onda da ne aldık hiç hatırlamıyorum. 4 kişiyiz hem pahalı olmayan hemde güzel diyebileceğiniz menü önileriniz varsa çok güzel olur burger mc fark etmez yan yanalar zaten.

• Kanki ben mcdonaldsdan alırsam hem ucuz ve güzel olduğunu düşündüğüm için Big Mac menü alıyorum şuanki fiyatı 14.95 heralde ne zamandır yemedim. Big Mac in burger king'deki karşılığı yani benzeri ise Big King
  • Kaç yaşındasınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bütçe (yemeğe ve içeceğe verebileceğiniz toplam fiyat) söylerseniz daha rahat yardımcı oluruz, fiyat çok değişken oluyor böyle yerlerde

ucuz tavuk işi benzeri bişey mi yemek istiyorsunuz?
    yoksa zaten yılda 1 yiyorum bari iyi bişey yiyeyim tarzı bişey mi istiyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jack_fear J kullanıcısına yanıt
    Yaş ne için acaba? Benim yaşım 19.

• Yani hocam normalde pide salonuna gider kişi başı 20 liraya çok güzel doyarız bu sefer nedense hamburger istiyorlar. Kişi başı 20 lira filan olsa çok geçmese güzel olur.

• Burger king'de Big king
    Mc'de Big Mc

Aşırı aç değilsem big king veya big mc ile doyuyorum, tadı da güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 14 Nisan 2019; 13:21:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Big Mc kötü. Mc'in direk eti kötü ama tavuğu Burgerdan kat ve kat iyi. 15 liraya ikili çıtır tavuk var güzel oluyor.

• Ben 2 kisilik menu soyluyorum eve, anca oyle doyuyorum. Big mc ile doyuyorum diyenler var, nasıl doyuyorsunuz olm? 174 boy 62 kiloyum ama tek kisilik menü ile doymam imkansız.

• ne yersen ye dünya kadar para çıkacak cebinden ve doymayacaksın.

henüz başlamamışken vazgeç bu işten. otur evinde yemek yap sağlıklı ye.

yiyemiyorsan gir mahalle arasında dönerci dükkanına. 3 4 liraya tavuğa benzer döner var. son derece sağlıksızdır ama doyarsın. tadıda iyidir.

mcdonalds vs pişmanlıktır. millet önünde kuyruk oluyor soyulmak için. yazık.
  • burger önermiyorum.
  • Ne söylediniz

• Kalite istiyorsan mcd öneriyorum. Menü olarak double cheesecake burger menü veya big mac menü ayrıca doymam dersen menünün yanına sadece 1 adet burger alabilirsin.

Ben genelde bu iki menüden birini yiyip yanına extra 1 tane daha burger alıyorum ve menüyü büyük boy istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 16 Nisan 2019; 8:29:55 >
  • Disardan tavsiye etmiyorum.

Taşlık alin kavurma yapin domatesli biberli .d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lahmacun pide ye daha güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arby's bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.