Bildirim
Burger King yerken bir kez daha düşünün
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Her yediğimde bir daha kesinlikle yemeyeceğim diyip maksimum bir hafta sonra yine gidiyorum, istenmeyen bi bagımlılık etkisi var önüne geçmek iyi olur hepimiz için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu tür yerlerden yemeyi 6 ay önce bıraktım.Zaten sık yemezdim arada bir yerdim.İtin önüne atsan yemeyeceği şeyi sana veriyolar üstünede 25 lira para alıyolar.
Bağımlılık oluşturucu kimyasal kullanıyorlardır illaki yoksa ne tadı var ne bişeyiquote:
Orijinalden alıntı: zavallıpikaçu
Her yediğimde bir daha kesinlikle yemeyeceğim diyip maksimum bir hafta sonra yine gidiyorum, istenmeyen bi bagımlılık etkisi var önüne geçmek iyi olur hepimiz için
İnternette buna benzer bir çok paylaşım var, ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilinmez ancak ben kendi adıma 2 sene önce bir karar aldım; bu tarz birkaç firma var biliyorsunuz, bu firmalardan yediğim yemeklerin içindeki malzemeleri ayırt edemiyorum yerken. Marul, domates, et, tavuk tadı gelmiyor resmen yediğiniz firmanın bir tadı var o acayip, güzel sos tadı.
Hatırlarsanız bundan 4-5 sene önce yine bir cips markası burgerli cips çıkarmıştı, çok gariptir ki cipsin tadı bildiğiniz hamburger gibiydi yani cipsin içinde bulunduran bu sos ya da tatlandırıcı her neyse yediğimiz hamburgerin içindeki köfte+marul+domates vs. ye eşit *ve bu sosun bağımlılık yapıcı farklı bir etkisi var 2. mesajdaki arkadaş ta bahsetmiş her hafta insanın canı çekmeye başlıyor bir kere yiyince.*
Eskiden bu markalardan yediğim menülere şimdi bakıyorum 15 tl lik şey 20 olmuş, 20 lik şey 26 olmuş bu da soğutan ayrı bir etken.
Benim tavsiyem orta-büyük denilebilecek bir şehirde yaşıyorsanız ev yapımı burgerciler oluyor 20-25 tl ye gramajını bildiğiniz, malzemesinin tadını aldığınız mis gibi burgerler var, araştırmanızı tavsiye ederim arkadaşlar, bu tip ev yapımı lüks burgercilere bir şans verin, emin olun meşhur markalardan 15 tl'ye kalkıyorsanız buralarda 25 tl'den fazla tutmaz, ancak ne yediğinizi bilirsiniz, farklı bir lezzet tadarsınız ve milli parayı yine milli sınırlar içinde bir tık fazla tutmuş olursunuz.
edit: *Eksik yazı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlooDWinD -- 28 Ekim 2018; 13:54:27 >
-
ya 2019 a giriyoz hala şu mekdanıls börgır king falan böyle yerlerden yiyen var mı hayır paranıza yazık + doymuyorsunuz ki harbiden 1 menüye 15 20 lira veriyorsunuz oda en ucuzu doyan var mı cidden 1 saat sonra tekrar acıkıyorsunuz gidin şöyle adam gibi o paraya lokantada falan yemek yiyin sağlığınıza paranıza yazık -
Yıllardır yemiyorum. Hamburger yemek istersem paraya kıyıp düzgün yerlerde et yediğimi anlayarak yiyorum
Msg atıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei
Bağımlılık oluşturucu kimyasal kullanıyorlardır illaki yoksa ne tadı var ne bişeyi
Alıntıları Göster
Dünya düz diyen insanlarla coco-cola'nın, burger kingin içindekileri tartışan insanlar aynı zeka seviyesine sahiptir.
En Beğenilen Yanıtlar

|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X