Şimdi Ara

Burger King'de Ilk Is Günüm -- İŞTEN ÇIKARILDIM.!!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
32
Favori
21.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Öylesine dolaşırken aklıma geldide yazdım zaten cevap gelmeyince ertesi gün müdürme söyledim oda ben restorant müdüryle konuşucam dedi tamam dedim . Sonra Bk yazmiştim bana cevap gelmeden şikayetimi direk ertesi gün iletmişler azarlamışlar bunları öylelikle oldu yani Yoksa benden çok memnunlardı 45 günde çok iyiydim.
    Müdür ayrılırken senden çok memnunduk dedi hatta bir saat öncesinde canavar gibi çocuk valla felan diye kendi aralarında konuşuyorlarmış beni ve işten çıkardıkları gün kasaya geçmiştim mutfağı komple öğrenip. Tam kasaya geçtim işten çıkardılar işte yoksa çok memnunlardı neyse olan oldu :)
  • GÜNCELLEME : 05.03.2015' tarihinde içerden alacagım para fazlasıyla yatmış bulunmaktadır. 378 TL yatirmişlar ..
  • Nede çıkarıldın?
  • Ya maaşımı eksik yatirmişlardi bende facebookta dolanırken burger sayfasını gördüm msj attım dedim maaşım sizce ekskmi yatmış diye ertesi günde müdürle konuştum oda restorant müdürne soralım dedi diğer gün baktım beni işten çıkardı adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Ya maaşımı eksik yatirmişlardi bende facebookta dolanırken burger sayfasını gördüm msj attım dedim maaşım sizce ekskmi yatmış diye ertesi günde müdürle konuştum oda restorant müdürne soralım dedi diğer gün baktım beni işten çıkardı adam

Hocam bence o bir bahane,çalışmanızdan hoşlanmamış falan olabilirler mi?
    hocam bide şu 175 gr et sizce cidden 175 grammı? alıyoruz ama :D
  • Hocam en çok mesaiye beni birakiyorlardi müdürlerin hepsi seviyordu expert sınavına alalım felan dediler hatta . Beni paso övüyorlardı hatta çıkmadan önce müdürle konuştum daha 2 saat öncesinde benden bahsettiklerini canavar gibi oldugumu söylemişler birbirlerine hatta ayrıldıgım gün kasaya geçirdiler mutfağı komple bitirdim diye. Birde bana whooper amblemi verdiler :) yakama geçiriyordum o derece yani :) Restorant müdürü kıllık etti.. yoksa geçekten aram çok iyiydi ve çok seviyorlardi beni baya üzüldü 3 müdürde ama hala konuşuyoruz onlarla mesela .. 175 Gram felan oldugu yok :) Bu arada etler incecik broiler yani pişiriciye girdiklerinde bi kabarma oluyor :)
  • quote:

Hocam en çok mesaiye beni birakiyorlardi müdürlerin hepsi seviyordu expert sınavına alalım felan dediler hatta . Beni paso övüyorlardı hatta çıkmadan önce müdürle konuştum daha 2 saat öncesinde benden bahsettiklerini canavar gibi oldugumu söylemişler birbirlerine hatta ayrıldıgım gün kasaya geçirdiler mutfağı komple bitirdim diye. Birde bana whooper amblemi verdiler :) yakama geçiriyordum o derece yani :) Restorant müdürü kıllık etti.. yoksa geçekten aram çok iyiydi ve çok seviyorlardi beni baya üzüldü 3 müdürde ama hala konuşuyoruz onlarla mesela .. 175 Gram felan oldugu yok :) Bu arada etler incecik broiler yani pişiriciye girdiklerinde bi kabarma oluyor :)

Anladım hocam talihsizlik diyelim,oraya gittiğimde ne yememi önerirsin hocam fiyat max 22 falan olsun :)
    175 olayı sahte he anladım

• Hocam Ben Sana önermem yemeni Ben bile yerken mecburiyetten yiyiordum artık hamburger görmek istemiyordum :D

Ha illa yiycem diyorsan şahsen. Texas yiyebilirsin , Steakhouse yiyebilirsin , Tavuk menüsü içinde ; Double king chichken yiyebilirsin :)
    Ben Whooper cheese seviyorum ama içinde hiç birşey olmuycak et ekmek peynir :)
    Yan ürün olarak önerebileceğim ; Wings [mangalda yaptıgın tavuk gibi ] , fries ve çıtır peynir
  • quote:

Hocam Ben Sana önermem yemeni Ben bile yerken mecburiyetten yiyiordum artık hamburger görmek istemiyordum :D

Ha illa yiycem diyorsan şahsen. Texas yiyebilirsin , Steakhouse yiyebilirsin , Tavuk menüsü içinde ; Double king chichken yiyebilirsin :)
    Ben Whooper cheese seviyorum ama içinde hiç birşey olmuycak et ekmek peynir :)
    Yan ürün olarak önerebileceğim ; Wings [mangalda yaptıgın tavuk gibi ] , fries ve çıtır peynir

Hocam o 175 gram nasıl yalan atarlar ya inanamıyorum az önce bk ye gitcektim bu yorumunuzdan soğudum :(
  • 17 lira vermeye deymez :) Ben Mesela ByDöner'den double iskender yiyorum 16 TL :)
  • quote:

17 lira vermeye deymez :) Ben Mesela ByDöner'den double iskender yiyorum 16 TL :)

Iskender sevmiyrumki nedense şu 4-5 aydır bu illet başıma bela oldu müptelası oldum :(
  • Hocam Burgerler bağimlilik yapiyor :D Ben pizza söylüyorum eve eğer 20 liran varsa şuan dominos.com.tr'de büyük boy pizza 21 tl %50 indirimde 21 lira ver büyük boy pizza ye 2 kişi doyuyor :)
  • quote:

Hocam Burgerler bağimlilik yapiyor :D Ben pizza söylüyorum eve eğer 20 liran varsa şuan dominos.com.tr'de büyük boy pizza 21 tl %50 indirimde 21 lira ver büyük boy pizza ye 2 kişi doyuyor :)

Ya ben fazla iştahlıyım sanırım 2 büyük pizza yiyorum anca yetiyor,evde 2 tabak ıspanak 1 tabak yeşil mercimek yedim tık yok hocam açım ondan bişiler söleyesim geldi
    En iyisi evde yemek galiba hocam ya neyin ne olduğu belli
    Ayıptır sorması durumunuz nasıl şimdi başka iş buldunuz mu

• Hocam şimdilik idare ediyorum çalişiyorum iş buldum fakat Mayısta askerim o yüzden 2 ay daha takılıp çıkıcam :D
  • Kimsenin parası kimsede kalmaz hele ki BK gibi bir firmada senin adına sevindim.

Noldu dayak işi
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Adam paramı yatırdı dayak atmadım :D Niye yatirdin diye gidip döveyimmi :D
  • Restoran muduru internette dolasirken boyle bir konuya rastlayip elemanin boyle bir konu actigini gorse nederdi acaba :))

Dovme isini gec adam hakkinda sikayetci oldugunda basin cok agir bilerek ve kasten oldugu icin ayrica bi yarar saglamaz dovunce parani daha mi hizli yatiracaklardi bu tarz yerlerde sabirli olmalisin bak bekleyince sabredip paran ne guzel yatti Allah belli ki sabrini olctu senin parani aldin konu kapanmis oldu :)

Ee simdi napcan askerlik ne zaman ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Restoran muduru internette dolasirken boyle bir konuya rastlayip elemanin boyle bir konu actigini gorse nederdi acaba :))

Dovme isini gec adam hakkinda sikayetci oldugunda basin cok agir bilerek ve kasten oldugu icin ayrica bi yarar saglamaz dovunce parani daha mi hizli yatiracaklardi bu tarz yerlerde sabirli olmalisin bak bekleyince sabredip paran ne guzel yatti Allah belli ki sabrini olctu senin parani aldin konu kapanmis oldu :)

Ee simdi napcan askerlik ne zaman ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Askerlik mayısta hocam bakalım 2 ayımız var :)
  • kusura bakma ama çalıştığı firmayı müşteri kanalından şikayet eden bir adamı işten çıkarmaları normal.konuyu müdürün yada bağlı genel müdürlüğünden konuşmalıydın.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.